„Sokan nevettek a Pride ellen tüntetők mondatain, de egyikőjük véletlenül kitalálta, mit is szeretnénk” – nyilatkozta a Magyar Rádióban a miniszterelnök.

201707-meleg

A megdöbbentő bejelentésre a szombati Pride felvonulás után került sor – Orbán szerint a mintegy 500 milló forintnyi nyugdíj jobb helyen van a melegeknél, akik jobb ruhákat, szebb sapkákat és ízletesebb kézműves söröket vehetnek majd belőle. „Ebből a pénzből nem a múltat kell támogatni, hanem a jövőt. Két férfi is felnevelhet egy gyereket, Kocsis Máté is milyen jól sikerült” – utalt a fideszes polgármesterre a miniszterelnök.

Orbán azt is elmondta: az egyéb bibliai tiltásokat viszont rögzítik az Alaptörvényben, így szeptembertől tilos lesz fonott hajat, aranyat, vagy drága ruhákat viselni, a nők pedig nem beszélhetnek, ha belépnek egy templomba. „Persze jobban tennék, ha egyáltalán nem beszélnének” – viccelődött a rádióinterjúban a miniszterelnök.

Orbán a további lépésekről is beszélt: ahhoz, hogy megkaphassák a pénzt és a vele járó rózsaszín háromszög kitűzőt, először regisztrálnia kell a melegeknek, a Kormány ezért kopasz, erős férfiakat küld mindenkihez, mielőtt megkaphatnák a melegigazolványt.

6 KOMMENT

  1. Éppen most olvasom, hogy a Kúria döntött arról, hogy közintézményekben, illetve cégeknél bárki lehallgatható, bekamerázható még a WC, zuhanyzó is! Bezzeg, ha a koleszos időkben ilyen lett volna a törvény, akkor ez most nem Hírcsárdás hír lenne, hanem Magyar Közlönyös!

  2. Boldog békeidők, amikor csak a nyílt utcán lehetett beszélgetni, mert minden ellenzékinek ismert lakás be volt poloskázva.
    Legfrissebb híreink szerint a felcsúti aréna még a nyílt párbeszéd helye, irány a jegypénztár!