Bár Emeli Sandé nem jön el, a HírCsárda megszerezte a vb megnyitójának pontos programját.

201707-finafinal

„Minden idők leglátványosabb műsora lesz, ilyet még senki sem csinált a történelemben” – jellemezte röviden Seszták Miklós fejlesztési miniszter a 3,4 4,5 6,3 milliárd forintba kerülő ünnepséget. A HírCsárda által megszerzett dokumentumot szerint a budapesti programot a feltámasztott Michael Jackson indítaná, akinek földi maradványait mesterséges intelligencia és fehérarany robotváz segítségével mozgatnák a Föld középpontjában elhelyezett Rolling Stones zenekar tagjai.

A megnyitón Sandé helyett énekel majd a Holdon épülő bázisról élőben jelentkező Elton John és Elvis Presley DNS-ének ötvözéséből kialakított klónkórus, ezalatt az időgép segítségével visszahozott Adolf Hitler és Dzsingisz kán közös, dinoszauruszok hátán előadott tánckoreográfiáját élvezheti a közönség.

A megnyitóval egy időben (és mivel csak az MTVA közvetíti az eseményt) a vidéki zsákfalvakban Franciaországból idereptetett artistacsoportok játsszák el a budapesti történéseket, a hangot pedig külön erre a célra fellőtt műholdak biztosítják majd. Bár a nemzetközi tévécsatornák egyike sem jelezte érdeklődését, a világbajnokság a 0. perctől követhető lesz a Marson felépített stadionok, valamint a csak a nyitóünnepség alatt üzemelő 5, 6, 7, 8, 9 és 10-es metrók kivetítőin is.

Mivel a zárt pályázaton más induló nem volt, az összes program megrendezésére a Mészáros és Mészáros Kft. nyerte el a jogot.

3 KOMMENT

  1. Nekem más információim vannak a nyitóünnepséggel kapcsolatban.

    A kormány rovásírással üzenetet küldött a messzi űrbe, és a meghívott vendégek a Szíriuszról jönnek.
    A program csak néhány órás: a vipes vendégeket boszorkánypróbának vetik alá a Duna habjaiban, közben megveszik a Földet egy dinnyehéjért. (tescós).

  2. Fuck you! lesz a megnyitón, énekli CeeLo Green és Demcsák Zsuzsa. “Beg and steal and lie and cheat.”
    Utána szólóban Demcsák Zsuzsa énekeli a Cry Baby-t!
    Végül a kopasz fradisták kungfuznak, és mindenkit a Dunába vágnak…

  3. Hírek a 10. dimenzióból:
    Sikeres volt a rezsicsökkentés!
    Magyarországon a földgáz ára 2005-ben 50 dolláros olajár mellett 50 forint, 2006-ban 60 dolláros olajár mellett 60 forint volt, 2017-ben 50 dolláros olajár mellett pedig 101 forint.
    Ezért az új kerettantervben már az szerepel, hogy az alsós matematika oktatását csak a fidesz-szakon végzett tanárok taníthatják ezentúl.