Matolcsy György hasonmása vette meg a Red Bullt – Air Race sajtószemle

3
3,131

Sajtószemle azoknak, akik még nem tudnák, hogy Budapesten Red Bull Air Race lesz.

201706-redbull

Felszállás előtt a Dunába csapódott a Red Bull Air Race román versenyzője. Elmondása szerint otthon is így szokta csinálni, úgyhogy fel volt készülve a történtekre. (M1)

A felkészülés rendben halad – a szervezők az OMSZ mentőhelikoptereiből töltik át a kerozint a gépekbe, mert az üzemanyagra szánt pénzből építették a VIP-lelátót. (index.hu)

Kidoboltatik

 

Walking Dead-zombikat adományozott Heim Pál Gyermekkórház kis betegeinek a Red Bull. A reklámügynökség tévedése lehet a háttérben, akik a szlogent „a Red Bull szörnyeket ad”-nak olvastak. (24.hu)

A Momentum Mozgalom jelezte: futóversennyé nyilvánítanák az Air Race-t, így remélhetőleg Tarlós István is megutálná az egészet. (sziget.hu)

Matolcsy György hasonmása vette meg a Red Bullt. A hírt nem kommentálnánk, ugyanakkor megjegyeznénk, hogy Matolcsy György egy nagyon szép és tehetséges ember. (Origo)

Chemtrail-hívők akartak öngyilkos merenylőként a Szabadsag hídról Air Race-repülőkre ugrani. A hídon jelenleg áll a forgalom, mert az egyik merénylő a villamosra esett. (hvg.hu)

I Love You Budapest helyett az egyik versenyző tévedésből „Szopd le Putyint, Viktor!” feliratot chemtrailezett a Parlament fölé. Az ügy miatt a korabban Orbán-interjúkat hamisító újságirókat újra kirúgták. (888)

3 KOMMENT

 1. Á, a FIDESZ már übereli a hírcsárdát! Az örökmocorgóra 274 milliót adott egy főosztályvezető, akinek felsőfokú létra végzettsége van! A postások fogják spárgával bekötni az étel és italautomatákat a NAV-hoz, mert annyi a szabadidejük, hogy unatkoznak! Kódexmásolóként, kézzel másolják a sárga csekkeket és a személyigazolványokat a postások, bár egyelőre problémák vannak azzal, hogy az iniciálékhoz kevés színes filctollat kaptak. Csak előreutalással lehet majd fizetni a kocsmákban a tömény italokért, de minden vevőt külön NAV ellenőr kiséri majd el az ATM automatákhoz! A sztahanovista versenyt megnyerő NAV-osok ingyen nevezést kapnak a CAC és CACIB tacskóversenyekre, a kotorék ebek szépségversenyére pedig 50%-os kedvezményt, évi 15 alkalommal! Közös imádságra szólított fel Orbán Viktor, miután ellátogatott legnagyobb lánya éttermébe ebédelni, ahol a lánya által saját kezűleg elkészített Szent László napi medvehagymás sajtos menüt kapott! Merkel részvét táviratot küldött és mielőbbi javulás kívánt neki! Betiltották a templomokban is a kábítószeres szeánszokat, és a körmeneteken sem lehet már beerbike-vel vonulni! Viszont nem fogják a szavazó parlamenti képviselők intravénás infúziójának tartalmát vizsgálni, de a Kövér Lászlót üres palackkal dobálókat továbbra is elektromos sokkolókkal fogják megnevelni!

  • Mindenkit ellenőrzünk de minket ne vizsgáljon senki.

   Kellene most már egy korona

   Vagy egy kettős kereszt. Amire felnéznek, ha felmutatjuk.
   Mert a rovásírás már nem menő

   • A magyar kormány áll a vizsgálatok elé, mert a magyar kormány mindig mindent a magyar kormány által hozott törvények szerint csinál! Ha valamit mégse, akkor visszamenőlegesen módosítja a törvényt! Soros katonáinak is be kéne tartani a törvényeket, mert a törvények mindenkire vonatkoznak!