Felmentést csak a 10 évnél bizonyítottan régebben meghalt Fideszesek kapnak.

Több képviselő is beszámolt róla Facebook-on, hogy a “lex-csicska” törvény első szavazásán Rubovszky György, azóta elhunyt KDNP-s képviselő, oxigénpalackkal jelent meg, és így adta le szavazatát.

Németh Szilárd a halfeldolgozó alapkőletételén. (MTI)
Németh Szilárd a halfeldolgozó alapkőletételén. (MTI)

Az esettel kapcsolatban egy bátonyterenyei halfeldolgozó alapkőletételénél sikerült utolérnünk Németh Szilárdot. A rezsibiztos szerint “Rubovszky György oxigénpalackos szavazása végeredményben sikeres volt, de van még hova fejlődni”.

Németh szavain az alapkőletételi ünnepség résztvevői kissé megrökönyödtek, mire az államtitkár új uszodát és gumiabroncségetőt ígért a településnek. A kedélyek lecsillapodása után Németh Szilárd pontosította mondanivalóját.

“Természetesen nagyon sajnálom, ami Gyuri bácsival történt, de azt hiszem jó úton járunk. Éppen ezért kezdeményezni fogom, hogy holnap a már meghalt Fideszes képviselők is kötelesek legyenek bejönni és megszavazni a plaktátmutyi-ellenes törvényt. Addig is, arra kérem Orbán Viktort, hogy minden Fideszes képviselőnek alanyi jogon járjon lélegeztetőgép, defibrillátor és stadion” – zárta a rögtönzött sajtótájékoztatót a Fidesz empátia-ügyekért is felelős államtitkára.

4 KOMMENT

  1. Nagyon helyes! Amikor én fiatal voltam, még a szovjet pártfőtitkár sem volt kivétel, neki is ki kellett állni halottan is a pódiumra beszédet mondani! A népi demokráciában mindenkinek kötelessége volt mindhalálig szolgálni a Pártot! Most is be kéne vezetni, hogy így legyen!

    Én is szívesen elmennék a Parlamentbe drukkolni a Lex Csicskának, de sajnos már nem engedi az egészségem, az elmúlt nyolc év kaszinósorosista ámokfutása végett!

    #helyes #régiszépidők #mindhalálig #halottanis #kötelesség #nekemazértnekelljen #elmúltnyolcév #soros

      • Legyen a zászlón stadion, kisvasút, és Erzsébet utalvány! Hadd lássa a világ Orbán Viktor Miniszterelnök Úr uralkodásának világraszóló vívmányait! Mindazokat a vívmányokat, amelyek veszélybe kerülnek, ha nem sikerül elfogadtatni a Lex Csicskát!

  2. Amelyik fideszes hét éve nem szólal meg, a kósza videófelvételeken csak a döglegyek mozognak a környékén, a weblapján pedig a 2012 világvégére figyelmeztető frissités az utolsó, élőnek tekinthető még? Az évi 75 milliós költségtérítését viszont valaki felvette, bár egyidőben tankoltak a benzinkártyájával Zalaegerszegen és Nyíregyházán is!