Magyarországot fidget spinner nagyhatalommá kívánja tenni felcsút Elon Muskja.

meszaros fidget

Gáz, média, gáz média, atomenergia és szállodaipar után újabb kihívásokat talált Mészáros Lőrinc. A felcsúti hobbipolgármester a kínai 傀儡吮吸 nevű fidget spinner gyárat vette meg, de a gyártást Magyarországra kívánja hozni, mert így drágább lesz.

A gyerekek körében jelenleg szenzációnak számító játékot “izgő-pörgő” néven hozzák forgalomba, és úgy kívánják átalakítani, hogy energiatermelésre is használható legyen. “Amíg Paks 2 meg nem épül, addig is biztosítani tudjuk az izgő-pörgők használatával Magyarország energiafüggetlenségét” – mondta el Mészáros szóvivője, Felcsút pékje.

Úgy tudjuk, hogy a 傀儡吮吸 gyár megvételéhez a hitelt az MKB és a CÖF biztosította. Próbáltuk megkérdezni a CÖF-öt, hogy honnan volt ilyen célra pénzük, de Csizmadia László ezt azzal hárította el, hogy Soros és Botka.

A balmazújvárosi alapkőgyár alapkövének letételekor sikerült megkérdeznünk Mészáros Lőrincet is, hogy miért érezte szükségét egy fidget spinner gyár megvásárlásának, amire azt válaszolta: “Jó thévéth, nézhethő thévéth, jobboldali thévéth.”

1 KOMMENT

  1. Ilyen egy igazi hazafi! Míg az elmúlt nyolc évben olcsó kínai játékok árasztották el hazánkat, most végre hazai termékek vannak, hazai munkaerőből! Végre nem csak a pofit számít, hanem a munkaalapú nemzeti munkahelyteremtés! El sem tudom mondani, mennyire hálás vagyok a Miniszterelnök Úrnak és a Fidesznek, hogy megnyerték a választást, és lehetővé teszik a dolgozó népnek, hogy erős és büszke eruópai országban dolgozhassanak! Hálám jeléül szívesen vásárolnék a kisonokámnak Mészáros Lőrinc Úr termékéből, de sajnos nem telik rá a nyugdíjamból, az elmúlt nyolc év kaszinókapitalista ámokfutása végett!

    #igazihazafi #elmúltnyolcév #áraszt #hazai #pofit #munkaalapú #erősésbüszke #onoka #nemtelikrá