A napozás körüli tévhitek eloszlatása után nem áll meg a kereskedelmi csatorna, minden káros beidegződéstől meg akarják szabadítani a társadalmat.

18834681_10154615654243388_491688193_n

Akkora sikere lett a TV2 napozásos anyagának a mindenegyben blog valamint a Negyednap Ébredő Krisztusi Áldozat Követőinek Egyháza hívei között, hogy külön csapat foglalkozik ezentúl a társadalmat mérgező tévhitek eloszlatásával és riportok készítésével.

Szendi Gábor diplomás csillagképelemző lesz a csoport spirituális vezetője és számlaadója. Elmondása szerint hiánypótló az ilyen műsor, és amúgy is most túl messze jár a Jupiter a kozmikus csakraközponttól, hogy bármi mással érdemes legyen foglalkozni.

A sorozat első részéből kiderül: a címben elhangzó megállapításra egykori sumér atléták hamvainak átrostálása után derült fény.

A következő hetekben hasonló műsorokkal készülnek:

  • A közhiedelemmel ellentétben csak nyáron érdemes hógolyózni
  • Általános tévhit, de nem igaz, hogy a kobramarás halálos lenne
  • Lúgot inni nem veszélyes, telente kifejezetten erősíti az immunrendszert
  • Vitorlázni csak szélcsendben lehet
  • Ostobaság, hogy a lángoló PVC füstje mérgező, kifejezetten segíti a tüdőizmok erősödését

3 KOMMENT

  1. Hírek a tizedik dimenzióból:
    “A székesfehérvári Vasvári Pál utcában jelent meg néhány színes utcakő, amit az utcában működő egyetlen üzlet tulajdonosa festett meg. Az utca évek óta rossz állapotban van, ezt unta meg az ott dolgozó férfi. Először csak néhányat festett kékre, zöldre, pirosra és sárgára, aztán az utca teljes hosszában is befestett néhányat.”
    “Egy ismeretlen személy feljelentést tett a festés miatt, így néhány napja a rendőrség munkatársai kimentek érdeklődni az utcabeli egyetlen üzletbe, van-e a dolgozóknak információjuk az elkövető személyéről.”
    “A rendőrök értesítették a feljelentésről, és az egyikük azt is megjegyezte, hogy a gyerekének egyébként tetszik a vidám színezés.”

    A gyerekeken múlik a jövőnk