Az adásvétel lezárultával szeptemberig bajnokcsapata lehet Felcsút polgármesterének.

201705-meszaros

„Az Eximbankkal kötött, 5 milliárdos kölcsönszerződés alapján június elsejétől a Mészáros és Mészáros Kft. üzemelteti a Honvéd FC Kft. összes tulajdonát, beleértve a napokban bajnoki címet szerzett felnőtt csapatot is” – adta hírül elsőként a Lokál. A magazin szerint maga Mészáros Lőrinc állhat az adásvétel mögött, mivel a felcsúti és az eszéki futballcsapatok nem hoztak átütő eredményeket a 2016/2017-es idényben.

Ezzel együtt azonnal beindult a Bozsik-stadion kibővítése, a legújabb tervek szerint egy 30 ezres, exkluzív VIP-aréna épülne a Puskás Ferenc utcában, amit augusztustól átneveznének Puskás Akadémia utcává.

„Nagyon örülünk, hogy végre átadhattuk a csapatot, igazából egyre nagyobb teher volt ez nekünk” – nyilatkozta George Hemingway, majd hozzátette: az adásvételhez semmi köze annak, hogy a bajnokedző Marco Rossi a Puskás Akadémiánál folytatja a pályafutását.

 

 

2 KOMMENT

  1. Az Országház júliustól a M & M Kft. gebinje lesz. A büfében kizárólag babból készült ételeket árulnak majd. Az ülésteremben keletkező gázt a cégvezető saját kezűleg fogja betáplálni az országos rendszerbe.