Éhező gyerekeknek, közkórházak felújítására és az oktatási rendszer világszínvonalúvá alakítására adja minden pénzünket.

Mészáros Lőrinc barátjával Orbán Viktorral
Mészáros Lőrinc, barátjával Orbán Viktorral

Tegnap látott napvilágot a hír, hogy a világ jelenleg legzseniálisabb gázszerelője és fociakadémia elnöke egy év alatt 100 milliárd forinttal gyarapította vagyonát. Érdekes egybeesésként ugyanennyivel csökkent az állami és nem Fidesz-közeli vállalkozók vagyona is.

Mészáros Lőrinc azonban igazi filantrópként nem magának gyűjtögette össze ezt a hatalmas vagyont, hanem az egészet jótékony célra kívánja fordítani a “Mészáros Lőrinc Egy Élhetőbb Magyarországért Alapítványon” keresztül.

Első segélyakciójaként az éhező gyerekek ügyében szeretne jelentős változásokat elérni. Ehhez Mészáros vagyona jelentős részéből megpróbálja még több nem fideszes vállalkozó családját tönkretenni, hogy az ő gyerekeik is éhezhessenek.

A gyermekélelmezés után az Alapítvány másik fontos programja a közkórházak rendbetétele lesz. Az erre szánt mintegy 45-50 milliárd forintból a lerobbant állapotú, orvoshiánnyal küzdő és rosszul felszerelt kórházakat eldózeroltatja, hogy azok helyén kaszinó-stadionok, yacht kikötők, szénerőművek és dögkutak épülhessenek, mind szépen, de kókány módon letérkövezve.

A program harmadik pillére a magyar oktatási rendszer világszínvonalúvá alakítására tesz kísérletet. Ehhez első lépésként bevezetik a CEU-n az agrár és mesteredző képzést, majd az egészet eldózerolják a kórházmentő programból már megismert buldózerek segítségével. Ezután megszüntetik a gimnáziumokat, középiskolákat és a gyerekek kedvéért 4 osztályra csökkentik az általánosiskolai képzést. Így a világ azon színvonalához fog tartozni a magyar oktatás, ami már nagyjából egy szinten lesz Mészáros Lőrinc tudásával és intelligenciájával.

A jótékonykodásról szerettük volna megkérdezni Mészáros Lőrincet is, de a luxustraktorán sajnos nagyon rossz volt a térerő és túl hangosak voltak a háttérben a luxuskurvák.

5 KOMMENT

  1. A kétfarkú kutyapárt népszavazási kérelmét elutasították, hogy nevezzék át Paksot. Ma olvasom, hogy Lázár János átnevezteti Pest megyét Pilis Pest megyének. Az összes cég táblát, alapszabályt, törvényt, engedélyt, minden egyes hivatalos papír meg kell majd újítani, amin eddig szerepelt Pest megye.

    • Na de mennyivel könnyebb egy régit átnevezni. Az új dolgokkal meg csak vesződség van, meg hiányzik hozzá az ész is.

      Helyette a lakosság memóriáját fejlesztik.
      El tudod már sorolni a budai és pesti rakpart neveit ugyanúgy, ahogy a hidakét?

  2. “a Mészáros családban nem csak a Lőrincz az egyetlen, aki „megfogta az Isten lábát” Egyetlen év alatt ugyanis 273 százalékkal nőtt Mészáros Lőrinc gyerekei cégének bevétele.”

    “A magyar társadalom egészének életszínvonala messze elmarad az EU-s átlagtól, a hazai átlagkereset pedig a negyedik legrosszabb az egész Európai Unióban, csupán Bulgária, Románia és Görögország van mögöttünk.”

    “A háztartások által birtokolt reáleszközök értének a háromnegyedét maga a lakóingatlan tette ki. A társadalom vagyon szerinti alsó ötödének jellemzően nincs saját ingatlanja. ”

    Sikerült Mészáros Lőrinc családját boldoggá tennünk
    Azért én foglalkoznék a többi 9 millióval is