Így végre lesz hely a tüntetés-utaztató repülőknek, százezer tüntető jöhet légiúton szerdán.

Az évek óta üresen álló Ferihegy 1-es repülőtér végre ismét eredeti céljainak megfelelően fog üzemelni, miután Soros György megvette a teljes terminált.

gyikemb-air

A repteret már holnap megnyitják ünnepélyes chemtrail húzások keretében, szerdán pedig meg is érkeznek az első járatok a szintén Soros György tulajdonában álló Gyíkemb-Air légitársaság járataival. A fedélzeten utazóknak frissítőként emberi vért, aranyrudakat és Adam Sandler DVD-ket osztogatnak.

A szerdai tüntetésre így több százezer fizetett statiszta és migráns érkezhet, akiknek magyartanítása rohamtempóban zajlik, hogy észrevétlenül el tudjanak vegyülni a pár száz fős megtévesztett igazi magyar tüntető között.

A megtanulandó mondatok, mint

Van ebben az országban nyilvános WC?

Hogy nálatok mennyivel szarabb a Nutella!

A bajszos gecit milyen jével kell írni?

mellett skandálható jelszavakat és csasztuskákat is tanulnak a külföldiek. Népszerűnek ígérkezik a

Mocskos Fidesz, most megfizetsz!

Nem kell Paks, lesz nemulass!

Nurofen és Cebion, apád faszán stadion!

Zöld erdőben jártam, kurva anyád Orbán!

de a bértüntetők jól haladnak a “Börtön ablakában” sorainak tanulásával is.

2 KOMMENT

  1. Nem ejtőernyővel ugráltak ki a csapatszállító helikopterekből a bérencek? Megtakarítanák a leszállási időt, és többet tudna fordulni a repülőgép, hogy minél több megvezetett Nobel díjast tudjanak galád módon ideküldeni.

  2. Hírek a tizedik dimenzióból:
    “Szemerkényi Rékát a visszahívásról már a március 27-i héten értesítette Balogh Csaba közigazgatási államtitkár, az pedig, hogy az utódja Szabó László külügyminiszter-helyettes lesz, már hónapokkal korábban eldőlt ”

    “a Szijjártó-féle KKM-nek végre a régi atlantista szakemberek egyik utolsó mohikánját is sikerült levadásznia, és végre közvetlenül be tudja kötni a minisztérium legfelső vezetéséhez a washingtoni nagykövetséget, az atlantizmus utolsó renitens fellegvárát”