Valamennyi külföldi vonatkozású oktatási intézményt bezár a Kormány a vasárnap délutáni CEU-t támogató tüntetés hatására. A Waldorf-intézményektől a kéttannyelvű iskolákon át egészen az Amerikai úti óvodáig kerültek fel Németh Szilárd listájára intézmények.11289679_ffc7d8ba183df9efa11879636e24c63a_x

Most már ideje, hogy megtanulja az ország, hogy nem lehet köcsögölni azzal a Kormánnyal, ami az ő akaratukat fejezi ki, testesíti meg. Ha kell, addig rendezünk olimpiát, amíg a saját szarukban fognak csúszni a Római parti mobilgát mentén, és azt kívánják, bárcsak gyulladt volna ki velük a hármas metró” – jegyezte meg a mostanában sarkosabban fogalmazó Németh Szilárd, aki maga is pedagógusként kezdte pályáját, ám később egészségügyi okokból rezsibiztos lett.

“Tudjuk, hogy ki áll azok mögött, akik a mostani helyzet mögött állnak. Sőt azt is tudjuk, hogy amögött ki áll, aki leghátul áll. Nagyon remélem egyébként, hogy Soros György 2018 tavaszáig életben marad, különben mivel nem áll majd Brüsszel mögött, az hátrabucskázik, mielőtt megállítanánk, és maga alá temeti az egész Magyarországot. Ezért is kell véget vetni bármiféle külföldi, migránscsalogató magatartásnak, többek között a közoktatásban vagy bárhol. Ha kell, megállítjuk a Földet is, ha az kell ahhoz, hogy naposabb legyen az időjárásunk!” – zárta le gondolati ívét a parlamenti képviselő.

Az oktatási intézmények tanulóinak nem kell aggódniuk egyébként, mivel az intézményeket lerombolják, nehogy vissza tudjanak térni megszokásból.