A Heineken vörös csillagának betiltása után a Kormány további szankciókra készül.

201703-megasztar

„Tízezrek szenvedtek a gulágon, a kommunisták fegyvereitől elnyomva, erre emlékszik mindenki, aki a csillag és a börtön szavakat egymás mellett látja” – indokolta Kósa. A frakcióvezető sajtótájékoztatóján elhangzott: a Megasztár, a csillagcsavarhúzó, a 67-es úton című dal szövege, a Kiscsillag zenekar, valamint Csillag István volt szocialista miniszter mind-mind a terrorra, a szovjet elnyomásra, sőt, a náci eszmerendszerre emlékezteti a magyarokat, ezért mindet be kell tiltani.

„Meztelenül kaparták el őket egy fejlövés után. Senki sem tudja, hol, de a húsunkba maró savas fájdalom örökre emlékeztet majd rájuk” – idézte a frakcióvezető Bayer Zsolt sörökről szóló publicisztikáját, majd hozzátette: az utóbbi időben több ismerőse lett kommunista a San Pellegrino ásványvíztől, úgyhogy fokozottan oda kell figyelni az ilyen esetekre. Kósa tájékoztatása szerint az eltűnő csillagok helyére Mészáros Lőrinc vadiúj tervezőirodája tervezheti az új logókat.

Újságírói kérdésre, miszerint az elmúlt 25 évben miért nem volt probléma a vörös csillag, Kósa Lajos csak annyit mondott: nagyon fontos találkozója kezdődik most, és azonnal indulnia kell, sajnálja, tényleg, nagyon szívesen válaszolna, de ilyen az élet, viszlát.

1 KOMMENT

  1. Végre meghallgatásra találtak az imáink, végre elkezdik betiltani az imperialista termékeket! Be kéne tiltani mindent, ami külföldről jön, magyar ember magyar sört igyon, magyar kenyeret egyen, magyar bottal járjon! Meg baráti orosszal!

    #tilcsákbe #magyarseggbemagyarlófaszt