Az Orbán-beszédre érkező lengyelek nem tudták, fütyüljenek-e, vagy ne, többük nekiment a teret szegélyező fáknak. 

201703-lengyelek

„Több mint kétszázat tudtunk kifizetni, de amikor leszálltak a buszról, teljesen összezavarodtak” – mesélte egy kormányközeliségét tagadó szervező. Állítása szerint a lengyelek nem tudták, hogy éppen szeretni vagy utálni kell Orbán Viktort, így egyesek csak simán a „Viktor-Viktor” ritmusára fütyültek.

„Míg az idősebbek zavarukban, a fiatalok direkt kezdtek el nekimenni a Városliget fáinak, a biztonság kedvéért megvertük őket, bár, ha jobban belegondolok, igazából nem ártott volna, ha egy-két fa megborul” – írta le a történteket egy, a parkban éppen liberálisverésen részt vevő szemtanú.

Az ügyről szerettük volna megkérdezni a lengyeleket is, de ők azóta már együtt isszák a borukat.

5 KOMMENT

  1. Picit tudni mágyár, nem inni bor, sör sok Heineken. Tőle látni csillagot?
    Moc w przestrzeni zaburzenie mandtá Orbi Wiktorian Kenobi.
    Rozumiesz?
    Poszedłem do wymiotów

  2. Elszomorító, hogy ma léteznek emberek, akik nem tudják, hogy szeretni vagy utálni kell a Miniszterelnök Urat! Ez mindent elmond Magyar Bálint munkásságáról, az elmúlt nyolc év neomagyarellenes oktatáspolitikájáról! Hogy lehet egy gyereket úgy kiengedni az iskolából, hogy a legalapvetőbb állampolgári ismeretekkel sincs tisztában??!

    #elmúltnyolcév #magyarellenes #alattvalóiismeretek

  3. Szent Patrik mondjon le! Ideje lenne betiltani ezeket a nyugatmajmoló amerikai ünnepeket, az oroszellenes március tizenötödikével meg október huszonharmadikával együtt! Miért nem lehet Orbán Viktor Miniszterelnök Úr születésnapját, Putyin Elnök Úr születésnapját, a Rezsicsökkentés Napját, a Nagy Honvédő Népszavazás napját ünnepelni?

    #monnyonle #tilcsákbe #majmol #amerikaiünnep #oroszellenes #rezsicsökkentés

  4. Húzóágazattá kell fejleszteni a demonstrációzást! Ha már elérte a kritikus tömeget, szükségtelenként kiküszöbölhető lenne az agrárium, áruházláncium, turizmium, capcárium … ja az nem!