„Az élő női Jézus és a félkezes basbeball hatása a modernkori víziló-inszeminációra” témában elért eredményeiért kapta a díjat Áder Jánostól.

201703-hujbdij

Hujber Ferenc nemzeti színű chemtrailbe öltözve jelent meg a díjátadón, ahol egy fókába kiabálva mondta el, hogy mennyire örül, hogy csokiba márthatta a lábát, mint egykor Hórnineith fáraó, aki nő volt, és egyben asztal is.

A Parlamentben összegyűlteknek Hujber azt állította, hogy Orbán Viktor egy sajtos makaróni, akit a Szíriuszról küldtek, hogy kiszámolja a HIT erejét, vagyis, hogy mennyire villanypásztor. Hujber Ferenc a díj átvétele után végbélkürtön előadott egy részletet a Hamletből, hangsúlyozva, hogy vörös szájú denevérhal nem osztható Matolcsy Györggyel maradék nélkül, mert marad ÉK -> ÉG -> ÉJ.

A Parlementben összegyűlt ünneplő közönség bár fenntartással fogadta Hujber szavait, a végén szkanderben legyőztek egy zsák morzsát.

1 KOMMENT

  1. Lehet-e márkás termék a hamisítványa hamisítványa? Azaz lehet-e hamis a hamisítvány eredetije? Vagy immár a hamisítvány hamisítványának az eredetisége sem eredeti?

    Mehet-e Snasszburgba panaszkodni a hamisító, ha hamisítják a hamisítványát?

    Például egy leveskocka-gyártó Lego-készletként árusítja a leveskockáit, amelyekből épült starwars figurák mehetnek a levesbe, de észreveszi, hogy a Lego elkezdi “Hozzáadott cukor nélkül”, “Nem tartalmaz E-betűs adalékot” és hasonló címkékkel forgalmazni a saját ehetetlen termékeit. Van-e jogorvoslati esélye Snasszburg boszorkánykonyhájában?