Új sorozatunkban igyekszünk megkönnyíteni a döntéshozók és a belőlük élő lakájmédia életét, ezért összeszedtük a gyakorlati és elméleti tanácsainkat. Nagyon szívesen!

201703-otletek1

 

1. Lejárató kampányban ne mondjuk azt senkire, hogy homoszexuális, mert az egyre elfogadottabb a világban. Mondjuk azt egyből, hogy AIDS-es!

2. Ha nem elég, hogy AIDS-es, és még mindig népszerű, mondjuk rá azt is, hogy néger!

3. Keressük a kapcsolatot Sorossal! Alapszint: a célszemély ki tudja mondani, hogy Soros. Középhaladó szint: látta már képen Soros Györgyöt, esetleg találkozott is már vele. Haladó szint: Soros fizette az iskoláit, de nem Orbán Viktor. Mesterszint: egyszer hallgatott egy olyan rádiót, amit egy olyan ember is hallgatott, akit kapcsolatba lehet hozni olyan emberrel, aki egyszer már látta a CEU épületét, vagy egy ahhoz nagyon hasonló épületet.

4. Óriásplakát kampány a szegények ellen, akik elveszik a szegénységet a tisztességesen dolgozó gazdag magyaroktól. Alkalmasint uszítsuk őket egymásra migránsokkal, plusz az AIDS-es buzikkal.

5. Kormánybefolyás megszerzése az ismerkedő- és pornóoldalakban. Nemzeti Koitusz Oldalak, Andy Vajna tulajdonában.

6. A gyulaházi űrkikötőből fellőni egy műholdat, ami el tudja takarni a napot, így ellehetetlenítve a napenergia hasznosítást és bizonyítva Paks2 szükségességét.

7. Mészáros Lőrinc-díj megalapítása.

8. Két csapatos NB1 – egész szezonban a Videoton játszik a Felcsúttal, és az egyik stadionját mindig épp felújítják.

9. A Római-part lakói megkapják végre a régen kért mobilgát-rendszert, ami világújításként teljesen megmozdíthatatlan lesz. Cserébe tud hatszor annyiba kerülni, és építhetik Mészáros Lőrincék.

10. Egymilliárd feletti visszaélésgyanú esetén nem lesz szabad feljelentést tenni, a feljelentőt letartóztathatják. Vagy AIDS-es négertűvel szúrják meg.

2 KOMMENT

  1. Legfőbb ideje megnépszavaztatni a Magyar Népet a Pask II. atommerőműről! Vagyis lemegnépszavaztatni eztaz őrületet.

    A Pask II beruházásnak ugyanis van zöld alternatívája: immáron közel 15 éve Csefkó Pál Tamás feltaláló napelemes tetőfedő rendszerében, amely azóta is a világ leghatékényabbja ezen a területen amellett hogy óriásit fejlődött azóta ez a terület.

    Többen próbálták már koppintani de csak a külsőségekig jutottak, úgyanis az egészben nem az az óriási innováció hogy a napelemek cserepekre kerültek és moduláris felépítésű az egész, hanem hogy rálelt az egyen- (Edison) és váltóáram (Tesla) után, az ún. s p i r á l áramra, ami teljesen meg fogja reformálni villamos ipart.

    Egészen máshogy viselkedik ez a vezetőkben, így állhat elő az a helyzet hogy ezzel a szokványos 0,1 C töltőáram helyett akár 18 C-vel (180-szoros töltési sebesség!!!) lehet az akkumlátorokat tölteni az ilyenkor elvárható robbanás és hatalmas melegedés nélkül. Ez azt jelenti hogy egy mobiltelefon ezzel a módszerrel nulláról kevesebb mint 30 másodperc alatt (!) tölthető a szokványos 1-3 óra helyett, s egy elektromos autó <5-10 perc alatt órákat spórolva.

    Egy nemzetközi kutatóintézet tudta a töredékét, a 20-30-szoros töltési sebességet bizonyos akkuknál produkálni eddig a világon. Külön érdekessége még az egésznek, hogy elektroszmog tekintetében mérésekkel bizonyíthatóan ez a legemberbarátabb megoldás amit eddig feltaláltak.

    A "szeméttelepkre" kidobott ólom akkumlátorokat ez a töltési módszer úgy regenerálja hogy azok a gyári állapotnál jobbak lesznek! Mivel a CSP-konverter által előállított spirál-áram föld-független, az nem ráz, így el lehet felejteni az áramütéses baleseteket is és sokkal nagyobb áram szállítható a meglévő vezetékes rendszerek adott keresztmetszetén, jóval kisebb veszteséggel.

    A Csefkó-féle naplemes tetőfedő rendszerrel – ahogy már többször írtam – a Paks II. beruházás kiváltható 10 milliárd Ft alatti beruházással szemben az 5000-6000 milliárddal és a hatalmas hátrányokkal.

    A napelemes tetőfedő rendszernek egyébként a legérdekesebb eleme a tetőfedő maga! Szegény ember fordított életritmusban él, nappal töltődik, éjjel pedig fed.

    Emellett az egész úgy lett kitalálva hogy az adott háztartásoknak nem kell a napelemes cserepeket megvennie (amik rögtön jól terhelhető hálózati áramot adnak egyébként), hanem a tetőfelületért és a hálózatba visszatáplálásért cserébe INGYEN kapnák, s a megtermelt áram egy részét is. Ez csipi valakiknek a szemét már régóta, mert volt a feltaláló ellen korábban már merénylet, a laborjának teljes kifosztása… érdemes utánanézni ha valakit érdekel.

    A spirál áram mellett fontos energia forrás a cikk-cakk áram, amely a villámcsapás energiáját hasznosítja. Az akkumlátort úgy feltölti, hogy többé soha nem kell feltölteni. A feltöltés választhatóan történhet a padlásra vagy egy közeli magas helyre.

    A NASA a szinuszos váltakozó áram mellé kifejlesztette a koszinuszos váltakozó áramot, amely Cape Canaveralból programozható módon 90 fokkal elfordítja az akkumlátort, s ennek következtében az áram nem észak-dél, hanem kelet-nyugat irányban folyik át rajta. Az így felhalmozódott elektromos töltés szintén kelet-nyugati viszonylatban értékesíthető.

    A piros elektronok által fejlesztett vöröskeresztes pozitív áramot elsősorban kórházak hasznosíthatják. A gyógyászatban különösen fontos a pozitivitás!

    A Monsanto most szabadalmaztatott tudományos felfedezése szerint génmódosított elektronokkal egy másodperc alatt sokkal több teljesítmény fejleszthető, és a megtermelt teljesítmény érzéketlen a gombásodásra és a szárazságra.

    A fentiek alapján kijelenthető, hogy Pask II-re egyáltalán semmi szükség sincsen! Le kell népszavaztatni most!

    • Viccelődünk, viccelődünk?
      Könnyű ott a rizsföldeken, ahol terem az áram. Nálunk bezzeg a nap se süt meg szél se fúj a folyó sem folyik, ezért kénytelenek vagyunk csavargatni az áramot, hogy jöjjön.