„Majd improvizálunk valamit” – mondta a legújabb párt elnöke, amikor a programjukról kérdezték.

201703-momentum

A Momentum Mozgalom után a Momentán Társulat is párttá alakul – Harsányi Bence társulatvezető a HírCsárdának annyit nyilatkozott: egész egyszerűen túl sok megkeresést kaptak a TV2 és a 888.hu szerkesztőségétől.

„A NAV ráadásul mindegyikünknél bejelentkezett különleges átvilágításra, az előadásainkra pedig egyre többen járnak vidéki emberekről szóló molinókkal. Egyik éjjel ismeretlen számról jött hívás, de én meg vagyok róla győződve, hogy Bayer Zsolt lihegett bele a telefonba” – mondta el Harsányi.

Az ügy kapcsán megkerestük az érintett szerkesztőségeket, de csak annyit válaszoltak, hogy Gyurcsány Ferenc és Soros György.

2 KOMMENT

  1. Ezek a mai fiatalok jó dolgukban már nem tudják, mit csináljanak! Amikor én fiatal voltam, felakasztották, aki mozgalmat vagy társulatot csinált, pláne meg ha pártot! Akkoriban még nem a hanyatló Nyugatot majmolta az ifjúság, hanem édes Hazánkért, a Forradalmi Pártért élt, dolgozott, küzdött! Gyalázat, hogy mennyire megrontotta a fiatalokat az elmúlt nyolc év Soros Ferenc és Gyurcsány György által fényjelzett keresztényellenes kúrzusa!

    #ezekamaifiatalok #jódolgukban #régiszépidők #hanyatlónyugat #majmol #elmúltnyolcév #soros #gyurcsány #neveketakeverem #fényjelzett #kúrzus