Bencsik András jobboldali hazaárulás-szakértő szerint az olimpia visszavonása = Trianon * Gyurcsány

201702-nolimpp

Bencsik András jó ideje a jobboldali média keresett hazaárulás-szakértője, aki már korábban kifejtette, hogy aki aláírja az olimpiai népszavazási kezdeményezést, az hazaáruló. “De a 10-es hazaárulási skálán ez csak max 6-os. Amit Orbán, Borkai és Tarlós tettek az viszont csillagos 10-es, ami annyi, mint Trianon * Gyurcsány.” – fejtette ki az Echo TV “Hazaárulók és hazavevők” című műsorában.

Bencsik András szerint a hazaárulási skála a következőképpen néz ki, a legkevésbé árulótól a nagyonnagyon árulóig:

  1. Magyarnak született, de Kevinnek nevezték el a szülei
  2. Nem járt még soha Erdélyben
  3. Belefirkált egy Wass Albert kötetbe
  4. Nutellából nem a magyart veszi, hanem azt osztrákot, mert NÉBIH.
  5. Ismeri Gyurcsányt
  6. Ő Gyurcsány
  7. Nem akar Paks2-t építeni
  8. Migránsimportban és európai kalifátusban érdekelt álcivil szervezet
  9. Momentumos, vagy ugyanolyan hülyén nyírja a szakállát
  10. Trianon

10* Olimpiai pályázat visszavonása

Bencsik ugyanakkor nem neheztel Orbánékra, mert

így legalább megmutattuk, hogy ebben is mi vagyunk a legjobbak.

11 KOMMENT

    • Először el kellene dönteni, hogy a délszlávok az ellenségeink-e.
      Aztán azt kellene tisztázni, hogy tanulhatunk-e tőlük.

      Ha mindez nem hazaárulás, akkor ki ellen alkalmazzuk?

  1. Mostanában miért nem írnak a kártékony Paks II ellen pamfletet? Félnek Brüsszeltől?
    A Paks II beruházásnak van zöld alternatívája: immáron közel 15 éve Csefkó Pál Tamás feltaláló napelemes tetőfedő rendszerében, amely azóta is a világ leghatékényabbja ezen a területen amellett hogy óriásit fejlődött azóta ez a terület.
    Többen próbálták már koppintani de csak a külsőségekig jutottak, úgyanis az egészben nem az az óriási innováció hogy a napelemek cserepekre kerültek és moduláris felépítésű az egész, hanem hogy rálelt az egyen- (Edison) és váltóáram (Tesla) után, az ún. spirál áramra, ami teljesen meg fogja reformálni villamos ipart.
    Egészen máshogy viselkedik ez a vezetőkben, így állhat elő az a helyzet hogy ezzel a szokványos 0,1 C töltőáram helyett akár 18 C-vel (180-szoros töltési sebesség!!!) lehet az akkumlátorokat tölteni az ilyenkor elvárható robbanás és hatalmas melegedés nélkül. Ez azt jelenti hogy egy mobiltelefon ezzel a módszerrel nulláról kevesebb mint 30 másodperc alatt (!) tölthető a szokványos 1-3 óra helyett, s egy elektromos autó <5-10 perc alatt órákat spórolva.
    Egy nemzetközi kutatóintézet tudta a töredékét, a 20-30-szoros töltési sebességet bizonyos akkuknál produkálni eddig a világon. Külön érdekessége még az egésznek, hogy elektroszmog tekintetében mérésekkel bizonyíthatóan ez a legemberbarátabb megoldás amit eddig feltaláltak.
    A "szeméttelepkre" (vérnyúl kedvéért idézőjelbe rakom utólag) kidobott ólom akkumlátorokat ez a töltési módszer úgy regenerálja hogy azok a gyári állapotnál jobbak lesznek! Mivel a CSP-konverter által előállított spirál-áram föld-független, az nem ráz, így el lehet felejteni az áramütéses baleseteket is és sokkal nagyobb áram szállítható a meglévő vezetékes rendszerek adott keresztmetszetén, jóval kisebb veszteséggel.

    A Csefkó-féle naplemes tetőfedő rendszerrel – ahogy már többször írtam – a Paks II. beruházás kiváltható 10 milliárd Ft alatti beruházással szemben az 5000-6000 milliárddal és a hatalmas hátrányokkal.

    A napelemes tetőfedő rendszernek egyébként a legérdekesebb eleme a tetőfedő maga! Szegény ember fordított életritmusban él, nappal töltődik, éjjel pedig fed.

    Emellett az egész úgy lett kitalálva hogy az adott háztartásoknak nem kell a napelemes cserepeket megvennie (amik rögtön jól terhelhető hálózati áramot adnak egyébként), hanem a tetőfelületért és a hálózatba visszatáplálásért cserébe INGYEN kapnák, s a megtermelt áram egy részét is. Ez csípi valakiknek a szemét már régóta, mert volt a feltaláló ellen korábban már merénylet, a laborjának teljes kifosztása… érdemes utánanézni ha valakit érdekel.
    A spirál áram mellett fontos energia forrás a cikk-cakk áram, amely a villámcsapás energiáját hasznosítja. Az akkumlátort úgy feltölti, hogy többé soha nem kell feltölteni. A feltöltés választhatóan történhet a padlásra vagy egy közeli magas helyre.
    A NASA a szinuszos váltakozó áram mellé kifejlesztette a koszinuszos váltakozó áramot, amely Cape Canaveralből programozható módon 90 fokkal elfordítja az akkumulátort, s ennek következtében az áram nem észak-dél, hanem kelet-nyugat irányban folyik át rajta. Az így felhalmozódott elektromos töltés szintén kelet-nyugati viszonylatban értékesíthető.
    A piros elektronok által fejlesztett vöröskeresztes pozitív áramot elsősorban kórházak hasznosíthatják. A gyógyászatban különösen fontos a pozitivitás!
    A Monsanto most szabadalmaztatott tudományos felfedezése szerint génmódosított elektronokkal egy másodperc alatt sokkal több teljesítmény fejleszthető, és a megtermelt teljesítmény érzéketlen a gombásodásra és a szárazságra.
    A fentiek alapján kijelenthető, hogy Paks II-re egyáltalán semmi szükség sincsen!

  2. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Felháborodva értesültem róla, hogy egy britt kutatóintézet megállapítása szerint Ausztriában sokkal magasabbak a hegyek, mint Magyarországon! Vérlázító ez a magyarellenes diszkimináció Európa részéről! Megkérem a Miniszterelnök Urat, hogy folyamodjon Büsszelhez, hogy tiltsák be a Magyarország elleni hátrányos megkülönböztetést, ne lehessenek külföldön magasabb hegyek mint Magyarországon!

    #britt #magyarellenes #diszkimináció #mocskoseu #segítsbüsszel #tilcsákbe

  3. Hírek egy másik dimenzióból:
    “Az eredeti vád szerint Ferenci Tibor a BGYH vezérigazgatójaként 2009-ben feleslegesen és szükségtelenül szervezte ki a cég alaptevékenységét egy külső cég számára. A pályázaton nyertes céggel tudatosan olyan szerződést kötött, amely egyoldalúan, a kft.-nek volt előnyös. ”
    “Gimesi Ágnes bíró indoklásában azt hangsúlyozta, hogy az ügyészi és a védői perbeszéd ugyanazon bizonyítékokból ugyanarra a következtetésre jutott. A tevékenységek kiszervezéséről az igazgatóság, majd a Fővárosi Közgyűlés gazdasági bizottsága döntött, vagyis nem a vádlott.
    A döntés előkészítése szakszerű volt és tényadatokon alapult, sőt Ferenci Tibor még a pályázatok bíráló bizottságában sem vett részt. Ezért nem bizonyítottság, hanem bűncselekmény hiányában menti fel a vádlottat a törvényszék – mondta a bírónő.”

  4. Hírek a tizedik dimenzióból:
    “Nem lehet húslevest csinálni döglegyekből, ahogy Csiszár Jenő sem lehet főkonzul. Ez a Szijjártó faszsága, és nekem mindegy, hogy jobboldali vagy baloldali miniszter, ez a Csiszárról szól. A nemzetközi diplomataképzéseken öt évig tanulják a szakmát, aztán még évekig dolgozhatnak a külügyminisztériumban, mire kis pöcsnek kiküldik őket valami kereskedelmi kirendeltségbe, hogy aztán diplomata legyen.”

  5. Hírek a tizenegyedik dimenzióból:
    “Egyelőre tényleg nincs konkrét előterjesztés, a legvalószínűbbnek valamilyen külön bírósági adminisztrációs rendszer látszik, ahová a civileknek be kéne jelentkezniük, legalább is azoknak, akik külföldről is kapnak támogatás. Esetleg orosz és izraeli mintára kötelezhetik őket, hogy a minden hivatalos kommunikációjukat kezdjenek azzal, hogy ők külföldi ügynökök.”

    Rettegés minden gondolkodó embertől

  6. Hírek itthonról:

    “Nagy Márton, az MNB alelnöke március 1-től már nem elnöke a Budapesti Értéktőzsdének”
    “Nagyot általában az MNB nagyszabású programjai – pl. növekedési hitelprogram, kéthetes kötvény megszüntetése stb. – mögötti agytrösztnek szokták tartani, ami érthető, hiszen Matolcsy György nyilvánvalóan nem rendelkezik azokkal a kapacitásokkal, hogy bármi ilyesmit ki tudjon találni vagy meg tudjon szervezni.”

  7. Én is üzenem Büsszelnek, hogy nem jelentkezünk ki! Megvédjük a határainkat, megvédjük Európát, megvédjük a rezsicsökkentést! Ha támadják a végvárainkat, építünk még egy kerítést, ha támadják a kisvasutat, meghosszabbítjuk a menetidőt!

    #üzi #büsszel #megvédjük #rezsicsökkentés #támadják #hegyekközöttvölgyekközött