Lagzi Lajcsi után utazik Polt Péter

1
5,955

Bár ügyvédje szerint visszatér G. Lajos, a legfőbb ügyész nem bízza a véletlenre a sztár üldözését.

IMG_6876-web
Lagzi Lajcsiról azután készült a kép a Copacabanán, miután elhagyta a plasztikai sebészeti klinikát.

Első osztályon indul a lakodalmas zenész nyomába Polt, hogy a gép leszállása után rögtön megkezdhesse az üldözést és ne kelljen végigvárnia a turistaosztályról kicihelődő utasokat. “Ez egy személyes ügy számomra, személyesen akarom átadni a vádiratot és utána pedig hazahozni Galambos (aka Lakodalom) urat” – jelentette ki a Gresham Hotelban tartott szaunaszeánszon a legfőbb ügyész.

Megnehezítheti Polt dolgát, hogy egyes információk szerint Galamboson plasztikai műtétet hajtottak végre azon a klinikán, ahol dr. Mengeléből és másik két náci háborús bűnösből 1952-ben Miss Venezuelát faragtak a két udvarhölgyével.

A legfőbb ügyész az Egyenlítő túloldalán szembesülhet azzal, hogy fejjel lefelé kénytelen üldözőbe venni a népszerű lakodalmas zenészt.
Kidoboltatik

Polt szerint megengedhetetlen, hogy csalók az államot megkárosítva, egzotikus helyekre utazzanak, míg itthon ártatlan emberek előzetes letartóztatásban várják, hogy felmentsék őket, elég ha csak Tarsoly Csabára gondolunk.

A lakodalmas zenész felkutatásán nagy erőkkel dolgoznak, arcszínének rekonstruáláshoz felhasználták a Kunmediátor Marcsikáról vett CMYK-mintát, és az NSA pedig felajánlotta segítségét a trombitahangnyomok követésében.

1 KOMMENT

  1. Polt Péter a lakodalmas zenész felkutatása közben idén kioszt a külföldön élő nyugdíjasok között 10.000,-Ft-ot érő Erzsébet utalványokat. Megígérte, hogy ő olcsóbb lesz, mint tavaly a posta. Külön szolgáltatásként vissza is hozza azokat.
    “Rétvári Bence államtitkár írásbeli válaszából kiderült, hogy a világ 72 országába 32,5 ezer nyugdíjasnak küldtek 10 ezer forintos utalványokat, ezek összértéke 325,5 millió forint, a külföldi postaköltség pedig 52,2 millió forint volt. Az összes nyugdíjasoknak küldött utalvány értéke egyébként 26,3 milliárd.”