Bár ügyvédje szerint visszatér G. Lajos, a legfőbb ügyész nem bízza a véletlenre a sztár üldözését.

IMG_6876-web
Lagzi Lajcsiról azután készült a kép a Copacabanán, miután elhagyta a plasztikai sebészeti klinikát.

Első osztályon indul a lakodalmas zenész nyomába Polt, hogy a gép leszállása után rögtön megkezdhesse az üldözést és ne kelljen végigvárnia a turistaosztályról kicihelődő utasokat. “Ez egy személyes ügy számomra, személyesen akarom átadni a vádiratot és utána pedig hazahozni Galambos (aka Lakodalom) urat” – jelentette ki a Gresham Hotelban tartott szaunaszeánszon a legfőbb ügyész.

Megnehezítheti Polt dolgát, hogy egyes információk szerint Galamboson plasztikai műtétet hajtottak végre azon a klinikán, ahol dr. Mengeléből és másik két náci háborús bűnösből 1952-ben Miss Venezuelát faragtak a két udvarhölgyével.

A legfőbb ügyész az Egyenlítő túloldalán szembesülhet azzal, hogy fejjel lefelé kénytelen üldözőbe venni a népszerű lakodalmas zenészt.

Polt szerint megengedhetetlen, hogy csalók az államot megkárosítva, egzotikus helyekre utazzanak, míg itthon ártatlan emberek előzetes letartóztatásban várják, hogy felmentsék őket, elég ha csak Tarsoly Csabára gondolunk.

A lakodalmas zenész felkutatásán nagy erőkkel dolgoznak, arcszínének rekonstruáláshoz felhasználták a Kunmediátor Marcsikáról vett CMYK-mintát, és az NSA pedig felajánlotta segítségét a trombitahangnyomok követésében.

1 KOMMENT

  1. Polt Péter a lakodalmas zenész felkutatása közben idén kioszt a külföldön élő nyugdíjasok között 10.000,-Ft-ot érő Erzsébet utalványokat. Megígérte, hogy ő olcsóbb lesz, mint tavaly a posta. Külön szolgáltatásként vissza is hozza azokat.
    “Rétvári Bence államtitkár írásbeli válaszából kiderült, hogy a világ 72 országába 32,5 ezer nyugdíjasnak küldtek 10 ezer forintos utalványokat, ezek összértéke 325,5 millió forint, a külföldi postaköltség pedig 52,2 millió forint volt. Az összes nyugdíjasoknak küldött utalvány értéke egyébként 26,3 milliárd.”