Bródy János, a Manhattan együttes egy anonimitást kérő tagja és Prezi.com kormányzati kapcsolatokért felelős vezetője is részt vett abban a grémiumban, amely a döntést hozta – tudta meg a Tények.

soros-gyorgy-e1446493598681

A jelölés azért is váratlan, mert az ismert amerikai spekuláns és filantróp (kivéve azokkal szemben, akik ellen spekulál) nem magyar állampolgár, ráadásul az álláshely sem üresedett meg. A civilek, a hírműsor információi szerint, azután kaptak kedvet a jelöléshez, hogy Majtényi László jelölésével sikereket értek el. “Szeretek jelölgetni, örülök, ha adnak a véleményemre. Magam nem ismerem személyesen Soros Györgyöt, de szerintem megbízható, tisztességes ember. Ha lakást nem is vennék tőle, de az ÁNTSZ-szel szerintem elboldogul” – erősítette meg az arcát nem vállaló Manhattan-tag.

A civilek túlzott befolyására jó példa az eset, ezért  szigorítjuk a  szféra jogi szabályozását, például a jövőben csak idézőjellel lehet majd leírni a civil szót, a közhasznúságukról az MMA, Rogán Antal (Habony Árpád) és Vajna G. András döntenek, továbbá a vagyonukat kötelesek lesznek az Eximbank részére befizetni, hogy egy kompetens szerv dönthessen annak felhasználásáról” – jelentette be Balog Zoltán exköztársaságielnök-jelölt a TV2 hírére reagálva.

1 KOMMENT

  1. A civilek nyilatkoztak, hogy további jelöltjeik is vannak különböző helyekre, aki nem fogadja el a javasolt személyt, az keressen jelöltet új-Zélandon.

    Ugyanitt a támogatásokat természetben kérik