A KDNP  a téli szünet után állt elő az ötlettel, amivel Semjén Zsolt a nemzettest egyesítését szeretné szimbolikusan is elérni. Elsőként Bugyit keresztelhetik át Kolozsvárrá.

bugyi

A nemzetpolitikáért felelős tárca nélküli miniszter elmondta, hogy a vasárnapi zárvatartás ötlete is egy téli pihenőn, lóháton született meg benne, így történt ez most is. “Épp Karakószörcsök külterületén tereplovagoltam, amikor felmerült bennem az ötlet, nem járna-e jobban mindenki, ha Kassának hívnák ezt a kedves kis települést” – anekdotázott a javaslat geneziséről Semjén. Íly módon szimbolikusan újra Nagy-Magyarország lehetne a jelenlegi Kis-Magyarország. Az átnevezések nem állnának meg itt, hiszen a Balaton ezután, hiszen már évtizedek óta a magyar tenger néven fut, lehetne az Adria, a Zalai-dombság pedig nemes egyszerűséggel Kárpátok néven ölelné körül az egykori Hetés, új nevén Brassó házait.

Mi kereszténydemokraták merünk nagyokat álmodni, a valóság csak ránk kényszerített liberális béklyó, hiszünk az erő gondolataiban, pontosabban a gondolatok erejében” – világított rá a párt filozófiájára az elnök.

3 KOMMENT

  1. Tisztelt Nemzetpolitikáért Felelős Tárca Nélküli Miniszter Úr!

    Köszönöm a Nemzetpolitikáért Felelős Tárca Nélküli Miniszter Úrnak, hogy színbólikusan is egyesíti a nemzettestet! Ideje volt már átnevezni azt a falut, egy keresztény ország térképén nincs helye női alsóneműnek! Felelősségre kéne vonni, aki ilyen nevet adott neki, ez a fiatalkorúak megrontásának számít! Botrány, hogy odáig fajult Magyarországon a liberalizmus, hogy a gyerekek elé ilyen szeméremsértő neveket tartalmazó térképet tesznek az iskolában! Az iskola arra való, hogy tanuljanak, nem arra hogy Bugyit nézegessenek!

    #kösz #színbólikusan #idejevolt #keresztény #nincshelye #vonnyákfelelősségre #botrány