Magyarország elsőszámú véleménylovagja ismét exkluzív tartalommal jelentkezik a HírCsárdán.

201612-mikul

„Mikulás: ha szóvá teszem a jó gyerekeket, szóvá kell tennem a rossz gyerekeket is. Helytelen a gyerekeket a jósággal azonosítani – jelentette ki a Mikulás kedden.”

A Mikulás esze el van menve, hogy ilyen németesen mondjam, két visszanyelt hányásdarab között, tömören. Ha jól értem, akkor a Mikulás majd jól megmondja, hogy ki volt jó és hogy ki volt rossz. Hogy kinek a véleménye számít, hogy ki lehet magyar, és melyik kisfiúknak kell másik kisfiúk fütyijét fogdosnia?

Na, álljunk csak meg egy szóra!

Mikor figyelte utoljára meg egy szakállas vénember a gyerekeket? Mikor mondták meg a vöröskabátos komcsik, hogy mi számít elfogadhatónak? Na, nem megy? Hadd frissítsek kedves liberálmszp-s olvasóim kedvéért: az SZDSZ idején! Soros György forog a nagytőkés machinációi által kiásott, sajnos még betöltetlen sírjában, a végre leköszönő Obama és fekete NSA-s pajtásai tapsikolnak örömükben, annyira szép ez az egész történet.

Mikor tombolt utoljára a barna emberek iránti személyi kultusz? Gyurcsány idejében, igen!

Minden évben, minden héten, minden nap, amikor a kaftános öreg bekukucskál az ártatlan magyar gyerekek ablakán, gyengéden simogatva magát, egy újabb csatát vesztünk mi, normális emberek.

Meddig tart ez még? Nem volt még elég? És egyáltalán: Télapó, vagy Mikulás? Zázriveczi tempó ez, kérem.

Védjük meg a gyerekeinket, védjük meg a jövőt!

3 KOMMENT

  1. Tisztelt Mayer Z. Solt Elsőszámú Véleménylovag Úr!

    Nagy örömömre szolgált, hogy mélységes egyetértéssel olvashattam az Elsőszámú Véleménylovag Úr sorait! Megnyugvással tölt el, hogy a kisonokám egy olyan országban nőhet fel, ahol a Kormány megvédi a gyerekeket, megvédi a jövőt! Módosítani kéne az Alaptörvényt, hogy Magyarországnak sose lehessen más kormánya, nehogy veszélybe kerüljön az, amit eddig közösen felépítettünk, nehogy veszélybe kerülhessen az onokáink jövője!

    #egyetértés #onoka #megvédi #gránit

  2. Vészbicigliutak építésébe kezd Orbán Viktor az útépítési alap vésztartalékából! Az országvédelem megköveteli, hogy 1 milliárdért december 31ig menekülő kerékpár utakat építsenek Felcsút és Budapest között, fűthető műgyep borítással és napelemes ledes díszkivilágítással!

  3. A tévé bejelentette, hogy a kormány sürgősen átnevezni a Mikulást meg a Télapót, mert a NER nem ismeri fel ezeket a neveket. Ötleteket ingyen várják Buldog jeligére.