És még egy fél tucat további változás, ami boldogabbá teheti a nyugdíjasok életét.

nyugdjias nenike

A kormány karácsonyi, egyszeri, nyugdíjasoknak járó 10 ezer forintos Erzsébet-utalvány akciója akkora siker, hogy jövőre már a teljes nyugdíjat Erzsébet Utalványban kaphatják az idősek. Igény szerint ciánkapszulákat is tekernek az utalványokba.

Az Erzsébet Utalvánnyal mindenütt fizethetnek majd a nyugdíjasok, kivéve a rezsiköltségeket, viszont rezsicsökkentés, a Jobbik meg hazudik, továbbá az nem közpénz, az index.hu pedig egyszerűen nem mond igazat.

– zavarta össze az újságírókat a doorstep sajtótájékoztatóján Kósa Lajos.

Úgy tudjuk, hogy a kormány további kedvezménnyel is kedveskedni kíván a nyugdíjasoknak. A nyugdíj egy része BKV-bérletben is kérhető lesz kötelező módon. Kósa Lajos szerint ettől még a BKV-zás ingyenes lesz, csak a bérlet ára lejön a nyugdíjból. Külön könnyebbség lesz a vidéki nyugdíjasoknak, hogy ők is kapnak az ingyenes, de fizetős BKV-bérletekből.

A nagynyugdíjasok, vagyis akiknek a nyugdíja meghaladja a 27 ezer forintot, ezentúl kérhetik a BKV-bérlet mellett a nyugdíjuk Nemzeti Bázisugró Utalványban történő kifizetését is. Valamint egy

“Azt már most elmondhatom, hogy őőőő”

– mondta el minderről Kósa Lajos.

Januártól újabb szabályozás is életbe lép a benzin és gázolaj világpiaci árának növekedése miatt. Ennek értelmében a nyugdíjasok a nyugdíjas igazolványuk bemutatásával a benzinkutakon kedvezményesen juthatnak a vécéhez, másoknak a lehetőség továbbra is ingyenes marad.

A nyugdíjakat érintő kedvező változásokról Kósa Lajos elmondta még, hogy nem érti a kérdést, majd elkezdett kolbászt tölteni az ajtóban állva.

6 KOMMENT

  1. Tutta? Szent Erzsébet szent Kártyával nem lehet szappant venni.
    Rohadt büdösek lesznek a nyuggerek. Hárommillió bűzgránát országa leszünk. Kell ez?
    Aztán meg a szaguk miatt kitiltják őket a közterületekről. Létrehozzák a nyuggervadász zászlóaljakat. Kutyákkal nyomozhatnak utánuk, aztán jön a kényszerfürdetés.
    Szép új világ van kibontakozóban, a kurva anyátokat.

  2. Tisztelt Kósa Lajos Expolgármester Úr, tisztelt Kormány!

    Hálásan köszönöm a Kormánynak, hogy gondját viseli a nyugdíjasoknak! Sajnos az elmúlt nyolc évben nem volt aki gondunkat viselje! Megkérem Kósa Lajos Expolgármester Urat, csókolja meg a nevemben Orbán Viktor Miniszterelnök Úr cipője orrát, hálam jeléül! Sajnos én már nem tudok lehajolni, mert az elmúlt nyolc év nyugdíjaspusztító balsorosista ámokfutása tönkretette a derekam!

    A BKV bérletet is köszönöm, bár sajnos én azzal nem tudok élni, mert nincs pénzem a fővárosba utazni, az elmúlt nyolc év balsorsrontó rablóbandája végett!

    #kösz #elmúltnyolcév #talpnyalás #jajjaderekam #balsors

    • Köszönöm a megnyugtató szavakat, kedves fiatalember! Póbálok megnyugodni, tudom hogy nem tesz jót a vérnyomásomnak az idegeskedés, de sajnos nagyon aggódok a haza sorsa miatt, az elmúlt nyolc év ultamagyarellenes kúrzusa végett!

      #kösz #póbálok #vérnyomás #elmúltnyolcév #magyarellenes #kúrzus