Nem találtak ujjlenyomatokat a lopás helyszínén, Lázár Jánost letartóztatták

13
11,340

Egy több hónapja tartó nyomozást sikerült lezárni Lázár János beismerő vallomása nyomán.

201611-lazarkez

A kiskunfélegyházi nyomozók tegnap este kérték az Országgyűléstől Lázár János mentelmi jogának gyorsított elfüggesztését, ma reggelre pedig le is tartóztatták a miniszterelnökséget vezető minisztert. Lázár János az első számű gyanúsítottja annak a betörési és lopási sorozatnak, melynek során 7 csirkét, két gázpalackot, egy fél vödör diszperzitet, két, szinte teljesen kitöltött muzeális értékű Lutra albumot, és 72 darab gyári csomagolású “Zámbó Jimmy pánsípslágerek okarinára” kazettát tulajdonítottak el az elkövetők.

Az tetteseknek eddig nem találták meg az ujjlenyomatát, de miután Lázár János bejelentette, hogy neki nincs, így a nyomozók számára egyértelművé vált a bűnelkövető kiléte.

Teljesen összeállt a kép. A profilozásunk alapján eddig is egy olyan 190-200 cm magas, vidéki illetőségű, magas beosztású politikust kerestünk, akinek nem esik nehezére ennyi csirkét és magnókazettát eltulajdonítania, és szeret titkolózni a luxushotel számláival kapcsolatban. Lázár Jánostól megpróbáltunk ujjlenyomatot venni, és pont ugyanolyanokat nem találtunk, mint amilyeneket a tetthelyeken sem. Lázár János egyelőre tagad, de az ujjlenyomatainak hiánya mindennél többet mond.

– nyilatkozta a kiskunfélegyházi rendőrség főnyomozója, leendő munkanélküli.

Szólj hozzá!

13 hozzászólás : "Nem találtak ujjlenyomatokat a lopás helyszínén, Lázár Jánost letartóztatták"


Rendezés:   legújabb | legrégebbi | legnépszerűbb
Dinkainka
Tag
2 hónapja 21 napja

Nem lehet népszavazást tartani arról, hogy Szent István törvényeit visszaállítsák, például, hogy a tolvajok kezét levágják, mert túl drága lenne az összes ajtót fotocellásra cserélni a Parlamentben!

legeslegujabbkor
Tag
legeslegujabbkor
3 hónapja 16 órája

Szóval Lázár János gyűjti a Lutra albumot, ráadásul egy tolvaj banda vezére. Mondjuk ez sem ad magyarázatot arra, hogy Lázár tőzsdézés helyett miért Zámbó Jimmy kazettáival nyerészkedik

kittrabi
Tag
kittrabi
3 hónapja 4 órája

Azért gyűjti Dzsoni Dzsimi kazettáit, mert annak szegénynek az ujjlenyomata is hamis volt, és már neki nincs.

Dinkainka
Tag
2 hónapja 25 napja

Mivel Magyarországon már nem lehet annyi börtönt építeni, ahol az összes köztörvényes politikus elférne, ezért heti rotációban kocka dobással fogják eldönteni, hogy melyik politikus fog azon a héten börtönben ülni, vagy a Parlamentben.Lázár János szerint a zacskó ragasztás sem unalmasabb, mint a gombnyomogatás!

Hosentroger ohne Hosen
Tag
Hosentroger ohne Hosen
2 hónapja 22 napja
Tisztelt Kubai Népköztársaság, tisztelt Kubai Nép! Mély megrendüléssel értesültem a Tisztelt Kubai Népköztársaság hős vezérének tagikus haláláról! Egy olyan vezetőt gyászol most a világ, aki mindannyiunknak példát mutatott a munkaalapú társadalom építéséből, a neoliberális imperialista hatalmak gyarmatosító törekvései elleni kiállásból! Meggyőződésem, hogy Gyurcsány Ferenc és Soros György összeesküvése áll a haláleset mögött, ezért megkérem Polt Péter Főügyész Urat, vizsgálja ki az esetet! Kívánok a keményen dolgozó kubai kisembereknek erőt, egészséget a gyászhoz, én is szívesen elmennék a temetésre a kubai néppel együtt gyászolni, de sajnos nincs rá pénzem, az elmúlt nyolc év vérlázítóan kubaellenes nyugdíjpolitikája végett! #hősvezér #tagikus #gyászolavilág #munkaalapú… Read more »
kittrabi
Tag
kittrabi
3 hónapja 3 órája

Angol tudósok rátaláltal Lézer János elveszett ujjlenyomatára:

legeslegujabbkor
Tag
legeslegujabbkor
2 hónapja 29 napja

Lézer János valamibe beletenyerelt, legalább megtörölte volna.

Dinkainka
Tag
2 hónapja 28 napja

„Olyan embereket szeretnék látni a hatalomban, mint Orbán Viktor. Becsületeseket és megvesztegethetetleneket – mondja Gyurcsány Ferenc 1988-ban.”

legeslegujabbkor
Tag
legeslegujabbkor
2 hónapja 27 napja

Tévedni emberi dolog.

Én tévedhetetlen vagyok

legeslegujabbkor
Tag
legeslegujabbkor
2 hónapja 26 napja

A jövő évi amerikai költségvetés szerint a NASA földi kutatásaira 2 milliárd dollár, az űrkutatásra 2,8 milliárd menne. Trumpék az előbbit teljesen visszanyesnék – így viszont sokkal kevesebb erőforrás lenne az utóbbi ezer év legnagyobb felmelegedésének tanulmányozására. A NASA klímakutató részlege – köztük a NOAA – a legelismertebb és a legjobban felszerelt a világon, a műholdhálózat adatait az egész világon mindenfelé használják kutatók, ezért az egész emberiség ismeretei fogják megszenvedni a változást.

legeslegujabbkor
Tag
legeslegujabbkor
2 hónapja 26 napja

Legfrissebb híreink szerint Trump elköltözik a Titánra, és nem érdekli a Föld sorsa. A 72 szűzlányt a mennyországban köszöni.

legeslegujabbkor
Tag
legeslegujabbkor
2 hónapja 23 napja

Híreink itthonról:
“Az Északi-sark körüli területekkel foglalkozó kutatók jelentése szerint az egész Földön katasztrofális következményei lehetnek annak, amilyen tempóban olvad jelenleg a jég északon.”

Orbán Viktor jegyet vett a Szíriuszra. Csak oda.

legeslegujabbkor
Tag
legeslegujabbkor
2 hónapja 22 napja

Hírek még közelebbről:

“Lassan mindenkitől elköszönnek a kormányközelbe került Mediaworksnél. Egy inkább kormánybarát pénzügyi napilapot akarnak, vagy ahogy egy jobboldali médiaember mondta, egy ‘fideszes Financial Times-t’, ami segít megértetni a gazdaság szereplőivel a kormány pénzügyi politikájának mélységeit.”

A mélységei még mennek, csak a magasságaival vannak problémák.

wpDiscuz