Az amerikai elnökválasztást az utolsó pillanatban elbukó Hillary Clinton olyan súlyos mentális károkat szenvedet, hogy Amerika csúcspszichiáterei sem tudják megvigasztalni.

201611-csernus„Képzeljék csak el: ez olyan, mint kettő nullás vezetésről kikapni egy világbajnoki döntőben, vagy elveszíteni az országunk területének kétharmadát. Ide komoly szakember kell, nekünk ez már sok!” – mondta John-Moritz Edelsteen, brooklyni pszichiáter.

Dr. Csernus Imre főleg referenciái miatt keltette fel a reményvesztett szakemberek figyelmét. A Nő című könyve, mint pszichoanalitikai és irodalmi remekmű kövezte ki az utat Clintonnéhoz, hiszen több elemző állítás szerint Hillary is egy nő. „Olyan pacientúrával a világon senki nem rendelkezik, mint Csernusdoki: Black Terry, Dánielle Benkő, Monique Cüvé and so on…”– folytatta Edelsteen.

Kapcsolódó hír, hogy az MTI információi szerint Bill Clintont – egészen más tünetek miatt – pedig Zacher Gábor fogja kezelni.

2 KOMMENT

  1. Csernus doki gyökeres életmód változtatást javasol, szakadjon ki az eddigi családi és munkahelyi taposómalomból, menjen világkörüli útra és táncoljon a csendes-óceáni szigetlakókkal miután leszedte a kókuszdiót meg a banánt

  2. A Hírcsárda cikke miatt, és talán új páciense erőteljes egyéniségének nyomására, ma hajnali 3 óra 35 perckor, doktor Csernus megtört, és megváltoztatta a nevét, Cserno Bill-re, születési helyét pedig áttette az azzal szomszédos Lewinsk-be, a volt Oralnovográdba.
    Egyúttal főtevékenységét sugár terapeutára változtatta (SzTJ:634962, Köchel-jegyzékszám: 2243, hajóvonták találkozása tilos).
    Üzenetrögzítőjén is báró Desmond Earl of Nyócker, legújabb, ez alkalomra írt, Sugár, sugár, sugárban hányok című dala hallható, amit már átvett szignáljának a TV2 is.