Lehalt a kormány letelepedési kötvény weboldala, annyian akarnak Magyarországra emigrálni.

Donald Trump elnökké választása miatt rengeteg amerikai kezdett új haza után nézni, így találták meg Magyarországot, és a még éppen elérhető letelepedési kötvény lehetőséget. A csalódott clintonista választók között csak “kis Amerikának”, “régi új világnak”, “az ígérgetés földjeként”, illetve “az a kis holafaszom országként” emlegetett Magyarország több tízezer amerikai színészre, bankárra, és startup vállalkozóra számíthat, akik mind elveszik a magyarok munkáját, vagy bármijét, mert van pénzük.

Amerikai milliomosok hagyják el hazájukat, hogy Magyarországra, az ígérgetés földjére léphessenek.
Amerikai milliomosok hagyják el hazájukat, hogy Magyarországra, az ígérgetés földjére léphessenek.

A betelepülő amerikaiak Csepelen építhetik fel a budapesti Manhattent, ahol a II. Rákóczi Ferenc utcából lehet az új Wall Street, az Akácfa utcai kiserdő a Central park, Pesterzsébetet pedig meghagyják Harlemnek.

A hazaáruló Jobbik, a cionista MSZP és pöcsköszörű többi ellenzéki párt még nem reagált a fejleményekre, Orbán Viktort pedig a kisírt szemei miatt egyelőre nem engedik kamera elé.

https://www.youtube.com/watch?v=Ip5USIFXkns

3 KOMMENT

  1. “munkáját, vagy bármilyét”

    A cikk írólya nem ért a helyesíráshoz! Ide vezetett az elmúlt nyolc év neomagyarellenes oktatáspolitikálya! Amerikában is azért szavaztak Orbán Viktor Miniszterelnök Úr barátlyára, mert nem akarják, hogy a gyerekelyiknek olyan magyartanárlyalyik legyenek, akik nem tudnak rendessen magyarul!

    #nyelvtannáci #elmúltnyolcév #világpolitikaiszakértőnkethallották