Valósággal undorodnak a nézők, amikor valamelyik Tények-híranyagot kell megnézniük, vagy amíg átkapcsolnak a TV2-ről egy másik csatornára. Riportunk következik.

201611-buztv2A tévét ugyanis ellepték a kamuújságírók, akik között sok az agresszív seggnyaló. A reggeli és esti hírekben pedig orrfacsaró bűzben, a saját mocskukat a képernyőre hányva ijesztegetik a munkába, vagy iskolába igyekvőket.

Este 18 óra. A TV2 székházában most kezdenek ébredezni az újságírók. Veszekednek a bejátszókon, miközben az egész székházban átható bűz terjeng. Van, aki már most sorban áll egy kis lélekmelegítőért – szánalmas látvány, aki csak teheti, elkerüli a csatorna többi műsorát is.

„Hát nem sajnálom őket, maguknak csinálták, hogy ide bejöttek, itt vannak, és… Ugyanúgy elmehetnének dolgozni.” – nyilatkozza a helyzetről az épület egyik biztonsági őre. A büfés ugyanakkor azt mondja: ő nem akarja bántani a forgatócsoportokat, mert sajnálja őket, deviszont borzasztó piszkot hagynak maguk után.

19 óra, Blaha Lujza tér. A csontig hatoló hidegben a saját mocskukat forgató emberek azonban mégsem akarnak emberi munkát végezni. „Egy hete gondolkodtam utoljára. Mondom, a Szúnyog-szigeten” – vallja be egyikük.

Szerettük volna megkérdezni a TV2 tulajdonosát, hogy milyen megoldást javasolna az áldatlan helyzetre, de Andy Vajnát nem sikerült megszólaltatni.

4 KOMMENT