“Olyan kínos volt ott állni nem vérző fejjel, hogy kénytelen voltam a fütyülős bajtársaimat megkérni, hogy kicsit megrugdossanak” – írja nyilatkozatában az Együtt politikusa.

201610-pogo
Képünk nem illusztráció, ez tényleg megtörtént.

Mint ismeretes, az október 23-i kossuth téri ünepségre szigorú ellenőrzés után lehetett csak bejutni. Aki síppal – sőt egy esetben sípcsonttal, illetve sípoló tüdővel – próbált bemenni az ünneplők közé, azt a Valton Security emberei visszafordították. Így járt Juhász Péter, az Együtt politikusa is, aki először perrel fenyegetőzött, de látva a téren történteket, később az alábbi nyilatkozatot juttatta el hozzánk:

Ezúton szeretném megköszönni a Valton Security munkatársainak, hogy megóvtak attól, hogy a Kossuth téren megveressem magam. Először szimpla politikai szinízetű benemengedésnek gondoltam az akciót, de látva a vérzőfejű tüntető barátaimat, most már tudom, hogy minden az én érdekemben történt. Kint, a kordonon kívül sajnos olyan békés volt Orbán fújolása, és olyan kínos volt ott állni teljesen ép fejjel, hogy kénytelen voltam a fütyülős bajtársaimat megkérni, hogy kicsit megrugdossanak, és ütlegeljenek, mert a vér jól néz ki Facebook live-on. Szóval nagyon köszönöm a Valton Securitynak, hogy megkímélt egy 8 napon belül gyógyuló sérüléstől, de ettől még beperlem a Miniszterelnökséget az Orbánba.

– zárja közleményét Juhász Péter.

1 KOMMENT