A helikopterezés még nagyobb győzelem, mint a népszavazás – a 888.hu főszerkesztőjét, a Századvég Alapítvány stratégiai igazgatóját a közelmúlt politikai és közéleti eseményeiről kérdeztük.

201610-fodor2

HírCsárda: Annyi minden történt az előző interjúnk óta, azt sem tudjuk, hol kezdjük…
GFG: Anyád is ezt mondta tegnap este TROLOLOLOLO.

Szóljon akkor az első kérdés Önről: két év próbaidőre ítélte az Önre támadó férfit az ügyészség. Örül?
Az a szerencséje, hogy épp CS-zni indultam a haversrácokkal, különben kapott volna a pofájába. Ostorezaláb szökikamálna, vágodmivan? De most jól odabasztak neki a kopszok, ennyykeh meg egy bambykah. A sok libbant meg csak gágog, hogy jajj, ne bántsák, véleménnyilvánítás, meg a faszom. Lecsapom azokat is, hehe.

A jó hírek mellé jött egy rossz is: érvénytelen lett a másfél éve gründolt népszavazás. Mit fognak most kommunikálni?
Te vagy a Soros kérdező, vagy mi? :DDD Na, erre a poénra hegyezzék a pajeszukat a 444-nél, haver! De most komiba, 3 milla, az már majdnem annyi, mint a fizum EHEHEHEH. Győztünk, baszki, Jobbik eszi a szart, nemeszpé eszi a szart, Brüsszel meg fossa magát kettéfele, küldjék csak az autópályadíjat LOLZ!

A Magyar Kétfarkú Kutyapárttól sem félnek? A kampány során úgy tűnt, mintha csak ők nőttek volna fel a Fideszhez az ellenzéki erők közül.
Hát, mondok én neked valamit, nem ezért fizetjük a zsemeszpét, tesóm. Lassan el kéne kezdeni ennek a Gergő gyereknek is tolnunk az EU-dellát, de csak elheroinozná, vágod? Inkább laza quickscope, ütlek borulsz, nem kötekszel. Ennyikécskeh. 

Ráadásul pont ezen a napon helikopterezett Rogán Antal egy celebesküvőre. Nem lesz nehéz ezt az urizálást kimagyarázni?
Én is helikoptereztem a kékeressel, XD! Na de most komolyan, én bírom a Tónit, faja arc, alap bulibútor forma, vágod? Ha nekem lennének ilyen bizniszpartnereim, én már hat éve helikopterrel járnék, ő meg csak most, egyszer. Tök egyszerű szitu: van egy cég, azt mondja a vezetője, hogy „Hé, főnix, menjél már a mi kopterünkkel, kicsimmel vietnámozásba’,  vágod?”. Ő meg azt mondja, hogy „Hát, ha ragaszkodsz hozzá, akkor oké, Mercivel úgyis csak a prolik járnak, meg a Qrcsány hibája amúgyis, alapba”. Szerény, jó gyerek ez a Tóni. Most ezen mi a szart kell kiakadni a sok komancsnak?

2 KOMMENT