Mutatjuk a képeket!

201610-helikopter

A betelepedési kötvényekből lenyúlt pénzek elszámolásával kapcsolatos elfoglaltságai miatt csak késéssel tudott elindulni Szabó Zsófia esküvőjére Rogán Antal és felesége Cili asszony, ezért olyan közlekedési eszközt választottak, amivel fennakadás nélkül odaérhettek a boldogító igenekre. Mint nyíregyházi tudósítonk megtudta, Rogán Antal, felismerve a vészhelyzetet előkapta péniszét, majd heves csípőmozgásokkal a Lambada dallamára 220 km/h sebességűre gyorsította fel magát. A faszhelikopterként működő miniszterelnöki kabinetfőnők és feltaláló, hátára kapta feleségét és így repültek el az esküvőre.

„Elsőre azt hittük migránsok, mert úgy hallatszott fentről, mintha azt kiabálta volna, hogy Allahu Akbar, de aztán kiderült, hogy csak azt mondta, hogy “alattunk Szatmár”.

– mondta el a faszhelikopter látványától megrémült egyik vendég, aki attól félt, hogy a kormányzati péniszrotor esetleg levágja valamelyik figyelmetlen vendég fejét.

Szerencsére ilyesmi nem történt, viszont a kivételes igénybevételtől 180 centire nőtt férfiasságot Rogán antal az esküvői buli alatt végig a derekára csavarva viselte.

 

UPDATE (11:30): Az MTI javította a sajtóközleményt, a helyes cím így hangzik: „Az esküvőre Rogán Antal, egy fasz, helikopterrel érkezett”.

8 KOMMENT

  1. Tisztelt Miniszterelnök Úr, kedves Honfitársaim!

    Nagy nap ez a tegnapi, mert magyar népünk a Nándorfehérvári Diadal óta nem látott sikert ért el a keresztény Európa megvédésében! A médiából áradó sorosista popaganda, a fenyegetések, a zsarolások ellenére igazi magyarok milliói mentek el hősies bátorsággal a Miniszterelnök Úr mellett szavazni! Javaslom, hogy ennek a világraszóló győzelemnek az emlékére módosítsuk a déli harangszót, hogy ezentúl Orbán Viktor Miniszterelnök Úr Nagy Honvédő Népszavazásának a tiszteletére zúgjanak világszerte a harangok!

    Én is elmentem volna szavazni, de sajnos nincs már erőm hozzá, az elmúlt nyolc év gyalázatosan magyarellenes egészségügyi politikája végett!

    #nagynap #diadal #keresztény #megvédjük #soros #popaganda #személyikultusz #elmúltnyolcév #mindenrevankifogásom