A válás okairól csak nekünk vallott Brad Pitt.

nagy csalad

Globális méretű ice bucket-challenge-ként érte a rajongókat a hír, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt válik. A “Brangelina” házaspár – a hivatalos közleményük szerint – a gyerekek miatt akar válni. Lapunknak sikerült elérnie Brad Pittet, hogy meg tudjuk mi az igazság. És amit elmondott, az minket is megdöbbentett.

“Hát, csak most esett le a tantusz, hogy lehet, hogy nem minden gyerekemnek én vagyok az apja. A kis feka gyerek már régóta gyanús volt, de Angelina azt mondta, hogy csak náthás.

Viszont most utánanéztem és a mandulaszem az nem is allergia miatt van Pax Thiennél, hanem mert vietnámi.

Márpedig én utánanéztem, és nekem nincsen senki vietnámi a felmenőim között, még apám se volt soha Vietnámban én mepdig a Jó reggel, Vietnámot kifejezetten gyűlölöm. Viszont ezt a sok gyereket meg egyre-másra hozta haza Angi, hogy “Nézd, Brad, megint szültem neked egyet, hát nem csodálatos?”. Hát most már kurvára nem!” – fakadt ki telefonos interjúnkban az amerikai sztár, majd elmesélte hogyan fogja szana-széjjel kúrni Hollywoodot a következő két hétben.

25 KOMMENT

          • Az 1990 óta születetteknek a cirillbetű maga a szívás, llk! Szerencsére én még a fáraók idején születtem. Csecsemőkoromban ramszeszt itattak velem, ha hasfájás miatt sokat ordítottam.

          • مق تيطكوشاب اسة اشقوفاشحز اريونك بالعربية

          • Botrányos a mai fiatalok műveletlensége! Ide vezetett az elmúlt nyolc év nyugatimádó okatatáspolitikája! Amikor én fiatal voltam, elképzelhetetlen volt, hogy valaki ne ismerje a cirill betűket, addig kellett évet ismételnie, amíg meg nem tanulta!

            Sajnos nem tudom elolvasni, mi van oda írva, mert elfelejtettem oroszul, mert nincs pénzem Cavintonra, az elmúlt nyolc év népnyúzó balimperialista nyugdíjpolitikája végett!

            #ezekamaifiatalok #elmúltnyolcév #régenbezzeg #nixruszki #nixmemória #alacsonyanyugdíj

          • Drága csillagom! Cirillül az van odaírva, hogy be kell vezetni a cirillbetűs írást, azzal majd nem foglalkoznak anynyit. Sémiül pedig az, hogy még titkosabb összeesküvéshez írjunk al-arabiya.

          • Köszönöm a fordítást, aranyoskám, nagyon kedves!

            Támogatom a javaslatot, ideje bevezetni a cirill ábécét a meghaladott nyugatmajmoló latin helyett! Úgy legalább könnyebben tudnak majd tájékozódni hazánk területén a baráti orosz csapatok!

            #kösz #támogatom #meghaladott #majmol #ruszkikvissza

          • ใหญ่! อักอร์ ยี่ร์ยูง ภาษาไทยไหมครับ? (Jaj! Akkor írjunk pa sa thai mai hap?)

          • მინდეღ, ა ვიდესეშეკ უღშე ერტიკ (mindegy, a fideszesek úgyse értik)

          • Nem lesz jó vége ezeknek a rajzolgatásoknak, most már tessék gyakorolni az ikszeket.

          • Valaki kék rondaságot csinált belőlem az aranyos sárgaság helyett. Mi folyik itt?

  1. Új örökmozgó!

    Az örökmozgó lényege egy villanydrót, amelyben áram folyik és egy ventilátort hajt, amely a vilanydrótra van irányítva. A ventilátor szele felgyorsítja a villanydrótban áramló elektronokat, amelyek ettől gyorsabban áramolnak, vissza mint ahogy jöttek, tehát áramot termelnek. A villanyóra visszafelé forog, a pénzem a bankban szaporodik.

    A törökmozgó működési elve azonos, csak nagyobb ventilátorral működik, amelyik egyidejűleg visszafújja a Törökországból ide törekvő migránsokat is.

  2. Ma délután az etiópiai Zahara elsimította a kambodzsai Maddox és a vietnámi Pax Thien között fellángolt feszültséget, és mindenkinek adott a cigijéből.

  3. Ökonom: Abschaffung des Bargelds würde illegale Migration stoppen
    Der US-Ökonom Rogoff hat eine ganz neue Begründung für die Abschaffung des Bargeld gefunden: Es würde die illegale Einwanderung beenden, weil dann niemand mehr schwarz bezahlt werden könnte. Im Kampf gegen das Bargeld scheut die Finanzindustrie nicht davor zurück, die niedrigen Instinkte im rechten Lager anzusprechen.

    http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/09/26/oekonom-abschaffung-des-bargelds-wuerde-illegale-migration-stoppen/

    Egy Rogoff nevű amerikai “közgazdász” újabb érvet varázsolt elő a kalapból a készpénz betiltása mellett: véget lehet vetni a migráncs bevándorlásnak, ha nem lehet senkit megkenni készpénzzel.

    Jaj Istenem, milyen közgazdászokkal áldottál meg minket?! Negatív kamatok? Visszafizethetetlen államadósságra még “gazdaságélénkítő” költekezés? Készpénztemetés? Tiltsuk már be a közgazdászokat! Szántsuk fel a Közgazdaságtudományi Egyetem helyét és kapáltassunk velük zöldséget a helyén. A zöldségek témában úgyis nagyon otthon vannak. Esetleg a Hírcsárdában segédszerkesztői mellékállást is kaphatnak. Csak a közgazdasággal ne foglalkozzanak.

  4. Levél egy magyar lelki tanácsadónak

    Kedves Lelki Tanácsadó!

    Azért írok, mert külföldön élő magyar nőként belső vívódásokkal küszködöm a házasságomat illetően. Úgy érzem, hogy nem értjük meg egymást a párommal. Amikor 5 éve Szomáliába költöztem vele, rózsaszín felhő stb., minden megvolt. Aztán amikor a helyi kulturális hagyományoknak megfelelően kivágatta a csiklómat és éjszakánként kölcsönadott a törzse többi férfitagjainak, a rózsaszín felhők kezdtek eltünedezni. Az sem segített az önbecsülésemben, amikor a másik három felesége ugatással jelezte hovatartozásomat. Bár lehet, hogy félreértettem őket, mert nem beszélem a helyi nyelvet. Nagyon szíven ütött, amikor a párom három kecskéért el akart adni a szomszéd faluba. Ez hatalmas nagy stresszt jelentett nekem. Szeretném megbeszélni vele a problémáinkat, de sajnos egy szót sem ért magyarul. Lassan felőrlődök, amikor heteking nincs mit enni adnom két leánygyermekemnek, mert ő csak a három fiúgyermekünket veszi emberszámba. Énbennem van a hiba? Tudnának javasolni egy párterápiás központot Szomáliában, ahol helyrehozhatnánk a párkapcsolatunkat?

    Ezt a levelet titokban küldtem el, mert férjem mindig nagyon megver, amikor észreveszi rajtam a honvágyat, és a megmaradt néhány fogamra már nagyon vigyázok.

    Üdvözlettel:

    Ibolya, Szomáliából

  5. Alternatív közegészségügyi terminológia a magyar egészségügy szomorú helyzetének elpalástolására

    Allergia – tüszi-müszi

    Ápolónő – énutánnam barnakislány

    Csernobili jónő – ߷

    Csernobili jónő az amerikai sajtóban – ⁂

    Emlő – ©i©-mic töf-töf

    Gyomor – korgó-morgó

    Háziorvos – kéremakövetkező™ert nincsidőm

    Lábfej – énisazon-járok

    Máj – rissz-rossz merelittam

    Nőgyógyász – himihumi kotori

    Nyugtató – nyugi-bugi

    Prosztata – recefice bumbumbum

    Röntgen – átlátok®ajtad

    Széklet – csámcsumicsám trotty

    Székletminta – mijezaszar

    Szív – sürít, robban, ürít

    Vér – lityilotyi plutty

    Vizeletminta – beteltapohár