Újabb fejlemény a bahreini látogatás ügyében: Orbán Ráhel nem is létezik

11
6,973

A Miniszterelnöki Sajtóiroda legfrissebb közleménye szerint a magyar hatóságok nem tudnak ilyen nevű magyar állampolgárról a miniszterelnök családjában.

orban kicsoda

Balliberális pánikkeltő fabrikáció! a Soros György által fizetett kiberterroristák már attól sem riadnak vissza, hogy egy nem létező személyiség gondos elkészítésével próbálják rossz színben feltüntetni a kormányfőt” – nyilatkozta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

A bahreini energiaügyi minisztert is próbáltuk elérni, de sajtósán keresztül annyit üzent, hogy tavaly ő találkozott egy magyar nővel, akit három tevéért és egy vödör falafelgolyóért meg is vett volna, de elutasították nagylelkű ajánlatát.

A miniszter úrnak feltűnt, hogy a fiatal nő a saját lábán áll, és ez nagyon megnyerő tulajdonság egy modern nőben” – írja a közlemény.

Szólj hozzá!

11 hozzászólás : "Újabb fejlemény a bahreini látogatás ügyében: Orbán Ráhel nem is létezik"


Rendezés:   legújabb | legrégebbi | legnépszerűbb
tobias2
Tag
tobias2
5 hónapja 15 napja

5 jel, hogy Ön az átlagnál intelligensebb:

1) Ön nagyon okos
2) Az átlag nagyon hülye
3) Önnek 5 feje van: egy a nyakán, és kettő-kettő a kezén-lábán
4) Ön nemcsak intelligens, hanem szófogadó is: jövő héttől tényleg megszívleli édesanyja gyakori intését: “térj már észhez édes fiam!”
5) Az ellenségei szerint Ön egy süttülülü, de amit az ellenség mond, annak az ellenkezője az igaz

tobias2
Tag
tobias2
5 hónapja 17 napja
Schobert Szódabirka Update Norbert állítólag tegnap ledoktorált biogenetikából és pHd díszertációjában kifejtette, hogy a citrom és a szódabikarbóna keveréke életmentő csodaszer. Közzétette továbbá, hogy a citrom lúgosít, és ez az egészség záloga. Szabadidejében hobbiból összeállította a pH-mentes tápláló ételek táblázatát és kifejlesztette a szuperspenótot, amely vasat nem tartalmazó talajban is vasban dús leveleket növeszt. A vasat a levegő oxigénjéből és a napfényből állítja elő. Most állambiztonsági védőfelügyelet alá kívánják helyezni, mert 김정은 kiszimatolta, hogy a szuperspenót kis továbbfejlesztéssel plutónium termelésére is átállítható. S.Sz.U.N. azonban nem kíván élni a KNDK bőkezű projekttámogatásával, és ehelyett az MNB-től vesz fel kölcsönt aranyat és… Read more »
Hosentroger ohne Hosen
Tag
Hosentroger ohne Hosen
5 hónapja 14 napja

Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr, tisztelt Mészáros Lőrinc Gázszerelő Úr!

Boldog névnapot kívánok a Miniszterelnök Úrnak és a Gázszerelő Úrnak! Ezúton szeretném megköszönni a Miniszterelnök Úrnak és a Gázszerelő Úrnak, hogy ilyen szép rendbe tartják Nemzetünk ügyeit és a kazánjainkat! Remélem, parádés felvonulást tart majd a fővárosban a dolgozó népünk a Miniszterelnök Úr és a Gázszerelő Úr névnapja alkalmából! Sajnos nekem nincs pénzem felutazni, mert a multinacionális imperialisták kivették a zsebemből, az elmúlt nyolc év neomagyarellenes nyugdíjpolitikája végett!

#boldogot #kösz #parádé #nemtelik #multik #elmúltnyolcév #magyarellenes

tobias2
Tag
tobias2
5 hónapja 14 napja
(Ki)Forgatókönyv egy ismert kupléra Éjjel a zombibusz tetején (kép: flúgosfutam típusú emeletes verda, az alsó szinten sárgászöld élőhullákkal) Emlékszel kicsi kém? (kép: kétméteres zombi mellett egy fél méteres kém, fejébe húzott kalappal, kezében tőrrel, jobbra-balra pillog) de csuda volt! (kép: voltmérő) Lent nyikorogtak a kerekek, (hangeffekt: szörnyű villamoscsikorgás, mint pl. a Kelenföldi pu. előtt, emberek fülüket befogva menekülnek) Felettünk nevetett A teli hold! (kép: röhögő Hold, hahota hangeffekttel) S miközben a lovacskák bandukoltak Budán át (kép: csillámpónik baktatnak aranyszínű dimbes-dombos tájon, svenk totálra: a táj egy fekvő Buddha szobor hasa) Eloltottam égő ajkad- s a lámpát (kép: tűzbe borult ajkak,… Read more »
kittrabi
Tag
kittrabi
5 hónapja 16 napja

Többen látni vélték Ráhelt, apja táskájával, a felcsúti magán csónakázó tó partján kísérteni

legeslegujabbkor
Tag
legeslegujabbkor
5 hónapja 15 napja

Ráhel nem volt ott, mert épp a konyhában főzte a pálinkát.
Ráadásul nem tudom, hogy kerülhet egy nő a férfiak közé tárgyalni?
Főleg, hogy sertés-ételekből vizsgázott.

kittrabi
Tag
kittrabi
5 hónapja 15 napja

Igen! És fedetlen arccal, térdig csupasz lábszárral megjelenni muszlim férfiak körében, az sexuális zaklatás, hitéleti provokáció. Ismeri az etikatót, mert azért nem teszi szét a lábát. Jó, hogy le nem vette elő…a laposüveget a retiküljéből, hungarikum kisüstivel. Olyan, mint az apja, mikor végigcsókolta az érinthetetlen kasztba tartozó hindu nő mindkét kezét. Éppen hogy rá nem vetette magát. Genetika anyám, genetika.

kittrabi
Tag
kittrabi
5 hónapja 16 napja

na ez most nem jött be!

kittrabi
Tag
kittrabi
5 hónapja 16 napja
kittrabi
Tag
kittrabi
5 hónapja 16 napja

Hát ez tényleg “fej lemén” neki. De ez meg így felségsértés….vagyis feleségsértés.

tobias2
Tag
tobias2
5 hónapja 14 napja

“Már Magyarországon a világ legtitkosabb könyve” — írja a zindeksz. Én ezt kézből megkontrázom, mert a világ legtitkosabb könyve a tulajdonomban van, és én nem Magyarországon élek. A könyv olyan titkos, hogy teljesen láthatatlan, színtelen, szagtalan és súlytalan is, ami miatt észrevétlenül tud röpködni a fejemben. Leírva csak egy másik könyvben (Guinness) fog létezni, a világ legláthatatlanabb könyveként.

wpDiscuz