A Miniszterelnöki Sajtóiroda legfrissebb közleménye szerint a magyar hatóságok nem tudnak ilyen nevű magyar állampolgárról a miniszterelnök családjában.

orban kicsoda

Balliberális pánikkeltő fabrikáció! a Soros György által fizetett kiberterroristák már attól sem riadnak vissza, hogy egy nem létező személyiség gondos elkészítésével próbálják rossz színben feltüntetni a kormányfőt” – nyilatkozta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

A bahreini energiaügyi minisztert is próbáltuk elérni, de sajtósán keresztül annyit üzent, hogy tavaly ő találkozott egy magyar nővel, akit három tevéért és egy vödör falafelgolyóért meg is vett volna, de elutasították nagylelkű ajánlatát.

A miniszter úrnak feltűnt, hogy a fiatal nő a saját lábán áll, és ez nagyon megnyerő tulajdonság egy modern nőben” – írja a közlemény.

11 KOMMENT

  1. Schobert Szódabirka Update Norbert állítólag tegnap ledoktorált biogenetikából és pHd díszertációjában kifejtette, hogy a citrom és a szódabikarbóna keveréke életmentő csodaszer. Közzétette továbbá, hogy a citrom lúgosít, és ez az egészség záloga.

    Szabadidejében hobbiból összeállította a pH-mentes tápláló ételek táblázatát és kifejlesztette a szuperspenótot, amely vasat nem tartalmazó talajban is vasban dús leveleket növeszt. A vasat a levegő oxigénjéből és a napfényből állítja elő.

    Most állambiztonsági védőfelügyelet alá kívánják helyezni, mert 김정은 kiszimatolta, hogy a szuperspenót kis továbbfejlesztéssel plutónium termelésére is átállítható. S.Sz.U.N. azonban nem kíván élni a KNDK bőkezű projekttámogatásával, és ehelyett az MNB-től vesz fel kölcsönt aranyat és ezüstöt termelő spenótfajta kifejlesztésére.

  2. 5 jel, hogy Ön az átlagnál intelligensebb:

    1) Ön nagyon okos
    2) Az átlag nagyon hülye
    3) Önnek 5 feje van: egy a nyakán, és kettő-kettő a kezén-lábán
    4) Ön nemcsak intelligens, hanem szófogadó is: jövő héttől tényleg megszívleli édesanyja gyakori intését: “térj már észhez édes fiam!”
    5) Az ellenségei szerint Ön egy süttülülü, de amit az ellenség mond, annak az ellenkezője az igaz

  3. (Ki)Forgatókönyv egy ismert kupléra

    Éjjel a zombibusz tetején (kép: flúgosfutam típusú emeletes verda, az alsó szinten sárgászöld élőhullákkal)
    Emlékszel kicsi kém? (kép: kétméteres zombi mellett egy fél méteres kém, fejébe húzott kalappal, kezében tőrrel, jobbra-balra pillog)
    de csuda volt! (kép: voltmérő)
    Lent nyikorogtak a kerekek, (hangeffekt: szörnyű villamoscsikorgás, mint pl. a Kelenföldi pu. előtt, emberek fülüket befogva menekülnek)
    Felettünk nevetett
    A teli hold! (kép: röhögő Hold, hahota hangeffekttel)
    S miközben a lovacskák bandukoltak Budán át (kép: csillámpónik baktatnak aranyszínű dimbes-dombos tájon, svenk totálra: a táj egy fekvő Buddha szobor hasa)
    Eloltottam égő ajkad- s a lámpát (kép: tűzbe borult ajkak, lángoló lámpa, poroltó: prsszkkk, porfelhő)
    Éjjel az zombibusz tetején (mint fent)
    Emlékszel kicsikém?
    De csuda volt!

    Ki próbálkozik a megrajzfilemsítésével?

  4. “Már Magyarországon a világ legtitkosabb könyve” — írja a zindeksz. Én ezt kézből megkontrázom, mert a világ legtitkosabb könyve a tulajdonomban van, és én nem Magyarországon élek. A könyv olyan titkos, hogy teljesen láthatatlan, színtelen, szagtalan és súlytalan is, ami miatt észrevétlenül tud röpködni a fejemben. Leírva csak egy másik könyvben (Guinness) fog létezni, a világ legláthatatlanabb könyveként.

  5. Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr, tisztelt Mészáros Lőrinc Gázszerelő Úr!

    Boldog névnapot kívánok a Miniszterelnök Úrnak és a Gázszerelő Úrnak! Ezúton szeretném megköszönni a Miniszterelnök Úrnak és a Gázszerelő Úrnak, hogy ilyen szép rendbe tartják Nemzetünk ügyeit és a kazánjainkat! Remélem, parádés felvonulást tart majd a fővárosban a dolgozó népünk a Miniszterelnök Úr és a Gázszerelő Úr névnapja alkalmából! Sajnos nekem nincs pénzem felutazni, mert a multinacionális imperialisták kivették a zsebemből, az elmúlt nyolc év neomagyarellenes nyugdíjpolitikája végett!

    #boldogot #kösz #parádé #nemtelik #multik #elmúltnyolcév #magyarellenes