Újabb fejlemény a bahreini látogatás ügyében: Orbán Ráhel nem is létezik

11
7,344

A Miniszterelnöki Sajtóiroda legfrissebb közleménye szerint a magyar hatóságok nem tudnak ilyen nevű magyar állampolgárról a miniszterelnök családjában.

orban kicsoda

Balliberális pánikkeltő fabrikáció! a Soros György által fizetett kiberterroristák már attól sem riadnak vissza, hogy egy nem létező személyiség gondos elkészítésével próbálják rossz színben feltüntetni a kormányfőt” – nyilatkozta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Kidoboltatik

A bahreini energiaügyi minisztert is próbáltuk elérni, de sajtósán keresztül annyit üzent, hogy tavaly ő találkozott egy magyar nővel, akit három tevéért és egy vödör falafelgolyóért meg is vett volna, de elutasították nagylelkű ajánlatát.

A miniszter úrnak feltűnt, hogy a fiatal nő a saját lábán áll, és ez nagyon megnyerő tulajdonság egy modern nőben” – írja a közlemény.

11 KOMMENT

 1. Schobert Szódabirka Update Norbert állítólag tegnap ledoktorált biogenetikából és pHd díszertációjában kifejtette, hogy a citrom és a szódabikarbóna keveréke életmentő csodaszer. Közzétette továbbá, hogy a citrom lúgosít, és ez az egészség záloga.

  Szabadidejében hobbiból összeállította a pH-mentes tápláló ételek táblázatát és kifejlesztette a szuperspenótot, amely vasat nem tartalmazó talajban is vasban dús leveleket növeszt. A vasat a levegő oxigénjéből és a napfényből állítja elő.

  Most állambiztonsági védőfelügyelet alá kívánják helyezni, mert 김정은 kiszimatolta, hogy a szuperspenót kis továbbfejlesztéssel plutónium termelésére is átállítható. S.Sz.U.N. azonban nem kíván élni a KNDK bőkezű projekttámogatásával, és ehelyett az MNB-től vesz fel kölcsönt aranyat és ezüstöt termelő spenótfajta kifejlesztésére.

 2. 5 jel, hogy Ön az átlagnál intelligensebb:

  1) Ön nagyon okos
  2) Az átlag nagyon hülye
  3) Önnek 5 feje van: egy a nyakán, és kettő-kettő a kezén-lábán
  4) Ön nemcsak intelligens, hanem szófogadó is: jövő héttől tényleg megszívleli édesanyja gyakori intését: “térj már észhez édes fiam!”
  5) Az ellenségei szerint Ön egy süttülülü, de amit az ellenség mond, annak az ellenkezője az igaz

 3. (Ki)Forgatókönyv egy ismert kupléra

  Éjjel a zombibusz tetején (kép: flúgosfutam típusú emeletes verda, az alsó szinten sárgászöld élőhullákkal)
  Emlékszel kicsi kém? (kép: kétméteres zombi mellett egy fél méteres kém, fejébe húzott kalappal, kezében tőrrel, jobbra-balra pillog)
  de csuda volt! (kép: voltmérő)
  Lent nyikorogtak a kerekek, (hangeffekt: szörnyű villamoscsikorgás, mint pl. a Kelenföldi pu. előtt, emberek fülüket befogva menekülnek)
  Felettünk nevetett
  A teli hold! (kép: röhögő Hold, hahota hangeffekttel)
  S miközben a lovacskák bandukoltak Budán át (kép: csillámpónik baktatnak aranyszínű dimbes-dombos tájon, svenk totálra: a táj egy fekvő Buddha szobor hasa)
  Eloltottam égő ajkad- s a lámpát (kép: tűzbe borult ajkak, lángoló lámpa, poroltó: prsszkkk, porfelhő)
  Éjjel az zombibusz tetején (mint fent)
  Emlékszel kicsikém?
  De csuda volt!

  Ki próbálkozik a megrajzfilemsítésével?

 4. “Már Magyarországon a világ legtitkosabb könyve” — írja a zindeksz. Én ezt kézből megkontrázom, mert a világ legtitkosabb könyve a tulajdonomban van, és én nem Magyarországon élek. A könyv olyan titkos, hogy teljesen láthatatlan, színtelen, szagtalan és súlytalan is, ami miatt észrevétlenül tud röpködni a fejemben. Leírva csak egy másik könyvben (Guinness) fog létezni, a világ legláthatatlanabb könyveként.

 5. Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök Úr, tisztelt Mészáros Lőrinc Gázszerelő Úr!

  Boldog névnapot kívánok a Miniszterelnök Úrnak és a Gázszerelő Úrnak! Ezúton szeretném megköszönni a Miniszterelnök Úrnak és a Gázszerelő Úrnak, hogy ilyen szép rendbe tartják Nemzetünk ügyeit és a kazánjainkat! Remélem, parádés felvonulást tart majd a fővárosban a dolgozó népünk a Miniszterelnök Úr és a Gázszerelő Úr névnapja alkalmából! Sajnos nekem nincs pénzem felutazni, mert a multinacionális imperialisták kivették a zsebemből, az elmúlt nyolc év neomagyarellenes nyugdíjpolitikája végett!

  #boldogot #kösz #parádé #nemtelik #multik #elmúltnyolcév #magyarellenes