Amikor megtudták, hogy a publicista 7-esről 10-es Windowsra vált, újabb visszaadási hullám indult.201608-bayerwin

„Bár azt hittük, minden kígyóvállú liberális Apple-termékeket használ, úgy néz ki, sokan használják a Microsoft-termékeket is hazánk nagyságának ajvékoló aláásására” – kommentálta a hírt a 888.hu, hozzátéve, hogy kedvenc szerzőjük a letisztultabb kezelőfelület és a jobb erőforrás-kihasználás érdekében telepítette az operációs rendszer legfrissebb verzióját.

„Bárki, aki ebben az országban herpeszes AIDS-et ad tovább muszlim purdéknak, helyesen cselekszik. Egyébként nagyon tetszik, hogy van Start menü és csempés megoldás is.” – kommentálta a hírt Bayer, aki szerint nem kell nagy ügyet csinálni az upgrade-ből, mert „Bencsik Bandi barátom is ezt az operációs rendszert használja, pedig nála múltbanragadtabb kommunista kevés van”.

A történtekről szerettük volna megkérdezni Mengyi Roland fideszes képviselőt nagyurat is, de épp egy védekező bűbáj kidolgozásával volt elfoglalva.

38 KOMMENT

  1. Értesüléseink szerint egyre több Zsolt keresztnevű magyar ad be névváltoztatási kérelmet. A legtöbben Viktor, Erdogán, Putyin névre kívánnak módosítani, de népszerű az Adolf is.

  2. Őrületes számban adják vissza szlovák rendszámaikat is a magyarok.

    Áder János aláírta az a törvényt, ami szerint 2017 aug. 20.-tól nem csak az államalapítást, Szent Istvánt, az Új Kenyeret, hanem egyúttal a Nagy Jó Kurva Anyátokat is megünneplik a zemberek.

  3. BURKINI

    Burkini egy bájos
    dél-dubaji város,
    tengerrel határos,
    ahol a hájhurkás nők burkában,
    napoznak a dubaji kapitány dhowjában,
    amelynek falába
    kéjsóher férfiak nesztelenül,
    likat sirítettek
    ahogy illik,
    hogy télikabát, kucsma és síbakancs alatt meztelenül
    ingyen sasolják a bájhurkás burkákat.
    Ez a dél-dubaji saslik.
    De a dubaji kapitány falába
    beragadt a dhow falába.
    Bedugult a saslik
    Minden hiába.

    www dot youtube dot com/watch?v=3A4OOHZwDYI

  4. Vajon miért gondolják úgy egyesek (melléklet, amely kattintással jól nagyítható; http://i.imgur.com/imhri.jpg ), hogy ha egy magyarországi “galuti” zsidó értelmiségi a magyarságot gyalázza az csupán persziflázs, ha pedig egy “goj” teszi ugyanezt az pedig országos botrány. Valami nincs rendben az egyenlő mércével!

    • Tisztelt Attila Karatnai Bodó!
      Önt sajnos súlyosan átverték. Kerestem a Magyar Zsidók Világszövetségének honlapját, de nem találtam ilyet. Ez már eleve gyanús volt. Rákerestem Regős Péterre, de ott csak mélymagyar, hungarista, neonáci oldalak jöttek fel. Regős Péter csak ebben a kontextusban létezik. Sehol máshol. Végül rátaláltam egy hiteles forrásra, ajánolm figyelmébe:
      http://kettosmerce.blog.hu/2008/04/27/a_regos_peter_jelensegrol

      • még annyit fűznék hozzá, hogy a vers stílusa miatt fogtam gyanút, hogy ez csakis egy hamisítvány lehet. ez láthatóan egy végtelenül ostoba ember terméke, a zsidók ennél sokkal műveltebbek.

          • “Válaszol: Raj Tamás
            Kedves László! Regős Péter verse és egyéb megnyilatkozásai nem csak Önt, hanem engem és minden józan zsidót is felháborít. Az Ön véleményével messzemenően egyetértek, de nem tudunk mit tenni., Tudnia kell ugyanis, hogy ez az ember egy autóbaleset után némileg megzavarodott, és enyhén szólva nem teljesen beszámítható. Ő egyébként nem képvisel senkit, mert a Magyar Zsidók Világszövetsége, amire Ő hivatkozik, Farkas Ervin és Keller Tibor halála után, már évekkel ezelőtt megszűnt”

  5. А франциа Verwaltungsgericht betiltotta a burkini betiltását! Sőtsőt, ezentúl hommes is feredőzhetnek talpig télikabátban és usánkában a plázsokon. A Klu-Klux-Klan már nagybank észül a jövő nyáron az európai strandokon tartandó végső leszámolásra a burkinis allahistákkal.

  6. Norvég bálnavadászok tévedésből megszigonyoztak két burkinis nőt a Földközi-tengeren, mert bálnának nézték őket. A hágai Nemzetközi Bíróság nyilatkozatban jelezte, hogy ők már korábban betiltották a bálnavadászatot a Földközi-tengeren, s így Novégia magára vessen, ha.

  7. Abu Muhammad al-Adnani apácska, az Iszlám Állam egyik frissen ledrónozott vezetője, múlt hónapban még kijelentette: “Az Iszlám Állam fényképén jól látszik a Szakállam”. Így, nagybetűkkel mondta. Igazhitű halottlátók szerint most SOS jeleket küldözget odafentről, mert nem találja a megígért 73 örökszűzet, csak egy függőlegesen meredező középső ujjat, amely szintén drónról indított rakétatámadásban állt bele Allah talpába.

  8. A katonák ezentúl nem csillagokat viselnek a vállapjukon, hanem a Tejút bizonyos hányadát. A tizedesek a tizedét, a századosok a századát, az ezredesek az ezredét. A dísszázad csillámpónikon lovagol, a részeg katonatisztek kardélre hánynak.

  9. Az MNB könyvkiadó részvénytársasága Gróf Széchenyi István híres könyvét Hitel, Világ, Stadion címmel jelenteti meg. A könyv labda formájú lesz, hogy lehessen rugdosni.

  10. A 888.hu száguldozó riportere, magát megnevezni nem tudó, igenmagasrangú informátorára hivatkozva adta szabadon hírül, hogy Október 23.-i Népfelkelés és Forradalom ünnepének fénypontja ként, a Száztagú Cigányzenekar kapja a leadott, újrahasznosított, kissé halszagú lovagkereszteket, ha elfogadják. Hajrá magyarok, hajrá Magyarország.

  11. Halszagúvá válhat Magyarország Zsoltit nem szerető része, amennyiben nem hajlandók ugyanabban a csapvízben mosakodni, amiben Zsolti is. Az agrárlobbi már vette a lapot és hamarosan javasolni fogja az érintetteknek a tejben-vajban fürdést.