A szelektív gyűjtőhelyeken a papír, fém és üveg mellett külön konténer lesz a lovagi- és tisztikereszteknek.

szelektiv

A Fővárosi Közterület Fenntartó a lakossági igények figyelembevételével bővíti szelektív hulladék gyűjtési szolgáltatását. Az eddigi fém, papír és üveg konténerek mellett megjelennek újfajta gyűjtők is, amikbe a megunt kitüntetéseket és érdemrendeket lehet bedobni. Az FKF dolgozói által csak “Áder kukáknak” nevezett nemzeti színű edényeket a mai naptól szállítják ki, és az egyik csepeli gyűjtőhelyen kis ünnepség keretében maga Bayer Zsolt fog elküldni a kurva anyjába bárkit.

Az FKF kérdésünkre közölte, hogy az összegyűjtött érdemrendeket veszélyes hulladékként kell kezelni, akárcsak Bayer Zsoltot.

11 KOMMENT

  1. Mindenkinek megvan a maga keresztje, kivéve annak, aki leadja a szelektívbe. Ha már mindenki leadta, akkor Zsolt is leadja. Ekkor a többiek visszaturizzák a sajátjukat. Amikor már mindenki visszaturizta, jön Zsolt és ő is. Aztán kezdődik az egész előről, mint egy tangóharmonikus huzivonigálás.

  2. A napicsart dot blog dot hu/2016/08/23/ezeket_a_nyelveket_erdemes_megtanulni_az_angol_utan felsorolja, melyik idegen nyelveket célszerű megtanulni.

    A zindeksz tintanyalóinak ezúton javasolnám a magyar, mint idegen nyelv, elsajátítását.

  3. Fligeauf Bence Áder Jánosnak írt nyílt levelében szóvá tette, hogy az egyik romagyilkosra is hatással volt Bayer Zsolt írása. A Coca-Cola ezen felbátorodva szintén nyílt levelet írt Áder Jánosnak, amelyben rámutatott, hogy a romagyilkosok a tettük előtti 24 órában mind fogyasztottak vizet, viszont Coca-Colát szinte egyikük sem fogyasztott. A következtetés levonását a cég Áder Jánosra bízta.