A KNDP a hét összes napjára kiterjeszti a vasárnapi boltzárat

4
6,284

Semjén “Semjén” Zsolt szerint csak így akadályozható meg, hogy Szent István országa soha ne lehessen kalifátus.

“A vasárnapi boltzárat eltöröltük, és ez így is marad, aki mást állít, az hazudik” – jelentette ki Halász János, a Fidesz frakció szóvivője, mire Semjén “Keresztény” Zsolt pár nappal később azt hazudta a Magyar Időknek, hogy mégis visszaálltják a boltzárat.

Sőt, Semjén “Miniszterelnökhelyettes” Zsolt azt nyilatkozta az interjúban, hogy a boltzárat a hét többi napjára is kiterjesztenék. “Ezzel teljessé válna a keresztény Magyarország álma, hiszen így az emberek minden nap mehetnének templomba, és a kereskedelmi dolgozóknak is sokkal jobb életük lenne, ha egyáltalán nem kéne dolgozniuk”.

Kidoboltatik

Arra a kérdésre, hogy, ha egyáltalán nem nyithatnának ki a boltok, akkor a kereskedelmi dolgozók éhenhalnának Semjén Zsolt azt válaszolta, hogy “hoppá, most mennem kell lelőni ok nélkül mindenféle énekesmadarakat”.

A KDNP időközben közleményt adott ki, amiben magyarázni igyekeznek Semjén “Miértnembaszódszmármeg” Zsolt mondandóját. “Az elnök úr semmiképpen sem arról beszélt, hogy Polt-bezárásról lenne szó. Ugyanez vonatkozik Usain Boltra is.”

4 KOMMENT

  1. Félelemtől remegő, beszari banda az IMF (Nemzetközi Valutaalap). Vagy megvették őket kilóra. Ha már bevezették a negatív kamatokat, egy tollvonásukba kerülne, hogy például -10% kamatra (sőt, akár -100% uzsorakamatra) adjanak hitelt eladósodott országoknak, amelyek így rövid idő alatt nemcsak megszabadulnának minden adósságuktól, hanem például 50 milkáért saját barackfa-himnuszt rendelhetnének rangos zeneszerzőktől, fellendítve ezzel a művészeteket, például. Vagy Rogán Antalékéhoz hasonló zseniális találmányokat finanszírozhatnának 250 milkával, fellendítve ezzel az innovációt, például. Vagy újabb tévécsatornákat, játékkaszinókat ajándékozhatnának Ámérikából hazatántorgott tisztes vállalkozóknak milliárdos értékben, fellendítve ezzel a gazdaságot, például. Teszetosza nyámnyilák mind egy szálig!