A világhírű bulibútor mintája pozitív lett, az eredmény váratlanul érte a riói olimpia szervezőit.201608-kajakos

„Pedro Lima a legjobb partyzók közé tartozott, 2010 óta ott volt az összes jelentős eseményen, példaértékű volt a hozzáállása. Nagyon keményen dolgozott, dél előtt sohasem feküdt le aludni éveken keresztül. ” – nyilatkozta az esetről a Doppingellenes Ügynökség brazil munkatársa. Joaquim Clemente a nemzetközi tesztrendszer újragondolását is sürgette, mivel véleménye szerint a drogozók egyes országokban egyértelműen állami segítséget kapnak a sportoláshoz.

Lima szerda reggel összetörve és nagyon másnaposan állt a sajtó elé, elmondása szerint valaki belecsempészhette a kajakot a partydrogjába. „Teljesen kész vagyok. Nem tudtam aludni az éjszaka, annyira megrendültem. Vagy lehet, hogy a speed-eki kombó miatt” – nyilatkozta könnyeivel küszködve.

Az esetről szerettük volna megkérdezni Deutsch Tamást is, de állítása szerint ő sohasem kajakozott.

6 KOMMENT

  1. Kajak, kajak. A kenutól mencsen meg mindenkit az a a jó AtyaÚristen!
    És a csúcs, az ősi magyar drog, a ladik. Már Kossuth Lajos is ladikozott keményen.
    Szinte minden magyar híresség megpróbálta legalább eccer, aki átal akart kelni a Tiszán.

  2. Az M1-en dr. Bokondi Lajos és prof. rekt. Bokondi Elemér orvosalezredes testvérpár felhívta a fiatalok figyelmét, hogy kajakozáshoz, kenuzáshoz, de még ladikozáshoz is szükséges a hatóságilag kiadott vízilyártassági igazolvány.
    – A Nyóckerben ezzel a papírral steril evezőket lehet felvenni – monta Kocsis Máté, a Nemzeti Kajak-Kenu Szöveccség egyhangúan tiszta elnöke.