Megégették a betegek szájukat, ezért nincs melegétel az esztergomi kórházban

0
4,046

Szerencsére nem a kisvasút fejlesztési program okozza a nehézségeket az egészségügyben, egyszerűen csak nem bírják a betegek a meleget.

Mint arról a 444 beszámolt a KEMMA alapján, ami a HírTV-től vette az értesülést, akinek az egyik beteg hozzátartozója nyilatkozta, hogy az esztergomi kórház körlevélben tájékoztatta a betegeket, miszerint a továbbiakban nem tudják a melegétkezést biztosítani a kórházban.

nincskaja

A kórház igazgatója ugyanakkor cáfolta, hogy azért nincs melegétel, mert nem tudnak a beszállítónak fizetni, csupán arról van szó, hogy több beteg is megégette a száját a finomfőzelékkel, a vegán húslevessel és a pezsgős kagyló veloutéval, és mindez csak óvintézkedés. “Nézzék, kint 35 fok van, az étel 40 fokos, vagyis ez összesen 75 fok, az meg már baromi meleg. Olyan, mintha az ember a szoláriumban a csokicsöveket nyalogatná” – mondta el az igazgató, aki kérdésünkre, hogy honnan tudja, hogy ez olyan érzés, cáfolta, hogy valaha is szoli csöveket nyalogatott volna, legalábbis nem direkt.

Kidoboltatik

Az Egészségügyért Felelős Államtitkárság azonnal reagált a történésekre és 40 darab turmixgépet, egy disznópörzsölőt és egy Űrgammák DVD-t küldött a kórházba, hogy a pépes ételeket igénylő betegek bármikor le tudják darálni a napi három, számukra kiutalt párizsis zsemlét, és fel tudják melegíteni. Az Űrgammák DVD-t valószínűleg csak tévedésből küldték.