A Pokémon GO-őrület a tetőfokára hág az egész világon, ezért is aktuális megvizsgálnunk néhány pokémont közelebbről. Ugyanis nem biztos, hogy elsőre azok, aminek látszanak…

  1. Bulbasaurbulbasaur

Az egyik legnépszerűbb lény a játékban, viszont érdemes egy pillanatra alaposabban megnézni. A játék készítői nem bízták véletlenre a GO sikerét és Palvin Barbi, a híres magyar modell vonásaival ruházták fel Bulbasaurt. Olcsó, de hatásos húzás.

2. Dragonite

dragoniteAkinek volt már szerencséje ehhez a lényhez, az azt mondja, hogy a befogás nehéz, de utána nagyon hálás kis jószág. És ha ehhez még hozzávesszük a lény és Palvin Barbi közötti hasonlóságot… Döbbenetes!

3. Snorlax

snorlaxSokak kedvence ez a bohókás, pufók kis pokémon, azt azonban talán kevesen tudják, hogy ő nem más mint Palvin Barbi. Meg tudjuk érteni Lewis Hamiltont, amiért újfent hírbe hozták ezzel a pokémonnal.

4. Vaporeon

vaporeonA képet látva meg tudjuk érteni azt a tömegpánikot, amit Vaporeon feltűnése okozott másfél hete a New York-i Central Parkban.

5. Venusaur

venusaurVenusaur csak elsőre tűnik egy mogorva, ijesztő pokémonnak. Ha türelmesek vagyunk és pillanatra elidőzünk rajta, feltűnik az érzelmes, bújós oldala is, ami egyértelműen Palvin Barbi. Bravó Nintendo, ügyes trükk!

6. Zapdos

zapdosAz egyik legritkább pokémon, nem nagyon sikerült még befogni. Amit valahol meg is lehet érteni a képet látva. Ugyanis Palvin Barbi nem egy akármilyen zsákmány. Ha sikerül is befogni, nem tudjuk, hogy lehet majd rávenni arra, hogy másik pokémon ellen harcoljon.

7. Pikachu

pikachuA Pokémon GO szent grálja, amit titkon mindenki el akar kapni, még ha tagadja is. Egyszerre nemes szívű, játékos és félelmetes is tud lenni, ha akar. Ezt meg is tudjuk érteni, hiszen a képre pillantva egyértelművé válik, hogy ő Palvin Barbi.

4 KOMMENT