7 pokémon, amely valójában Palvin Barbi

4
25,423

A Pokémon GO-őrület a tetőfokára hág az egész világon, ezért is aktuális megvizsgálnunk néhány pokémont közelebbről. Ugyanis nem biztos, hogy elsőre azok, aminek látszanak…

  1. Bulbasaurbulbasaur

Az egyik legnépszerűbb lény a játékban, viszont érdemes egy pillanatra alaposabban megnézni. A játék készítői nem bízták véletlenre a GO sikerét és Palvin Barbi, a híres magyar modell vonásaival ruházták fel Bulbasaurt. Olcsó, de hatásos húzás.

2. Dragonite

dragoniteAkinek volt már szerencséje ehhez a lényhez, az azt mondja, hogy a befogás nehéz, de utána nagyon hálás kis jószág. És ha ehhez még hozzávesszük a lény és Palvin Barbi közötti hasonlóságot… Döbbenetes!

3. Snorlax

snorlaxSokak kedvence ez a bohókás, pufók kis pokémon, azt azonban talán kevesen tudják, hogy ő nem más mint Palvin Barbi. Meg tudjuk érteni Lewis Hamiltont, amiért újfent hírbe hozták ezzel a pokémonnal.

4. Vaporeon

vaporeonA képet látva meg tudjuk érteni azt a tömegpánikot, amit Vaporeon feltűnése okozott másfél hete a New York-i Central Parkban.

5. Venusaur

venusaurVenusaur csak elsőre tűnik egy mogorva, ijesztő pokémonnak. Ha türelmesek vagyunk és pillanatra elidőzünk rajta, feltűnik az érzelmes, bújós oldala is, ami egyértelműen Palvin Barbi. Bravó Nintendo, ügyes trükk!

6. Zapdos

zapdosAz egyik legritkább pokémon, nem nagyon sikerült még befogni. Amit valahol meg is lehet érteni a képet látva. Ugyanis Palvin Barbi nem egy akármilyen zsákmány. Ha sikerül is befogni, nem tudjuk, hogy lehet majd rávenni arra, hogy másik pokémon ellen harcoljon.

7. Pikachu

pikachuA Pokémon GO szent grálja, amit titkon mindenki el akar kapni, még ha tagadja is. Egyszerre nemes szívű, játékos és félelmetes is tud lenni, ha akar. Ezt meg is tudjuk érteni, hiszen a képre pillantva egyértelművé válik, hogy ő Palvin Barbi.

Szólj hozzá!

4 hozzászólás : "7 pokémon, amely valójában Palvin Barbi"


Rendezés:   legújabb | legrégebbi | legnépszerűbb
tobias2
Tag
tobias2
6 hónapja 23 napja

Ki az a Balvin Parbi?

kittrabi
Tag
kittrabi
6 hónapja 20 napja

A nő hétszer. Az egy film vót. Szóval nincs új a nap alatt, csak az újszülötteket kell kirakni.
?v=2

Dinkainka
Tag
5 hónapja 28 napja

Most, hogy betiltották az apácák ruháját az unióban, és minden apáca bikiniben fog járni, Barbi nagy bajba kerül!

legeslegujabbkor
Tag
legeslegujabbkor
6 hónapja 23 napja

Megjelent a játék frissített változata. A különböző nemzetiségű migránsok befogása más-más pontot ér.

wpDiscuz