Iszlám Állam, Liget, Sziget, taxisok – mindenki érintett. Lapszemlénk a Pokémon Go-ról szóló legfrisebb haza cikkekből.

tallai pokemon

“Illegális pokémon bevándorlókat találtak a a Kossuth téren” – hazudja cikkében a Napimigráns. A független orosz propaganda oldal szerint a Kossuth téren mintegy tucat Beldum, Pelipper, Pidgeotto és szír pokémont fogtak el a rendőrök a Pokémon Go alkalmazás segítségével.

A Magyar Idők “Csak azt kapták, amit megérdemeltek” címmel közöl tudósítást a Ligetből, ahol biztonsági őrök vertek pokémonokat.

A 888.hu belpolitikai rovata “Pokémonnal csalta meg a kutyáját a perverz lelkész” című írásából megtudható, hogy “Most röhögjetek, faszfejek!”.

A zene.hu cikkéből értesülhetünk róla, hogy minden jegy elkelt a Sziget fesztiválra, mivel különleges, sehol nem látható pokémonokat és senkit nem érdeklő zenekarokat telepítenek be a szervezők az esemény ideje alatt.

Az MNO egy előremutató kezdeményezésről számol be: Pokémonokat telepítenek be egy elnéptelenedett somogyi faluba, Somogyszentimrére. Ettől az idegenforgalom fellendülését és azt várják, hogy a pokémonkeresők így ingyen letapossák a faluban a parlagfüvet.

A index értesülése szerint az Iszlám Állam vállalta magára a Pokémon GO-t. Az alkalmazás az ISIS eddigi legsikeresebb terrorakciója lehet, ami az eddigi módszereknél is több áldozatot szedett – már Magyarországon is. Több szünidejét töltő és szobáját elhagyó tinédzsert kellett, például, oxigén túladagolással kórházba vinni, egy békéscsabai férfi pedig rövid italozást követően párbajra hívta ki az anyósát, akit szárnyas tűzokádó pokémonnak nézett.

De lehet, hogy hamarosan vége a mókának, ugyanis a NOL a “A kormány betiltja a Pokémon GO-t!” című cikkben számolt be róla, hogy július végén letilthatják Pokémon GO használatát Magyarországon, mivel az illetékesek szerint az alkalmazás nem felel meg a taxirendeletnek. “Az Alkalmazás segítségével emberek juthatnak el A pontból B-be, avagy Abrától Bulbasaurig. Ez egyértelműen személyszállításnak számít, márpedig a Pokemon GO játékosok nincsenek sárgára festve, nem adnak számlát, és nincs rajtuk légkondicionáló sem” – magyarázta lapunknak az okokat Metál Zoltán, az Országos Taxis Szövetség elnöke, egy Nokia 3310-es büszke tulajdonosa.

10 KOMMENT

  1. Figyeljetek, tudjátok, hogy a profil oldalon minden felhasználónévhez kapcsolódó emailcímet lehet látni?: nem egy nagy dolog, de lehet, hogy valaki titokban szeretné tartani a valódi nevét. Sürgősen csináljatok vele valamit.

  2. A kormány be fogja tiltani a húszezer forintos bankjegyet is, miután egy külföldi a Szent István bazilika előtt tegnap fél órán keresztül sírva rohangált fel-alá, bal kezében csővé sodort húszezrest, jobb markában őrölt makói csípős paprikát tartva. Jugoszlávul értő szemtanúk szerint ezt ordibálta: jebem ti mađarski snijeg! Állítólag egy lelkiismeretlen díler “magyar heroinként” csípős paprikát adott el neki. Hites bírósági tolmácsok szerint a mađarski snijeg a húszezer forintos bankjegy neve a jugoszláv alvilágban.

    A húszezer forintossal egyébként már sokan mások is visszaéltek: előfordult súlyos balesetet okozó román kamionos pénztárcájában, a török puccsistáknál talált külföldi pénzkötegekben, és állítólag a mostani müncheni gyilkos utolsó szavai is ezek voltak: Ich wünschte, ich nie eine 20.000 Forint Banknote gesehen.

    • Felváltotta volna 2 darab tízezresre, máris boldog turista lett volna, 25.290 milliárd államadósságú Matolcsy aláírásával Szent István király képe, meg a csődbe ment Esztergom képe a hátoldalon, mi kell még