A cél az, hogy Magyarország kijusson a legközelebbi pokémon-világversenyre, ezért kell a megfelelő infrastruktúra – nyilatkozta Lázár János.

Pancho Pikachu, ahogy a helyi pokémon-vadászok ismerik
Pancho Pikachu, ahogy a helyi pokémon-vadászok ismerik

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a zárt, meghívásos és nem létező pályázatot már kiírták maguknak egy fecnire és remélhetőleg még idén elkezdi az építkezést Mészáros Lőrinc. A behúzható tetős, nemzetközi versenyre, valamint Ákos-koncertre is alkalmas sportlétesítményben egyszerre legfeljebb 30 pokémon harcolhat egymással, eközben a fiatalok a földalatti táncházban múlathatják az időt.

Lázár János hozzátette: Magyarország ezzel régi adósságát rója le azon generációk előtt, amelyek nem élhették át az élményt, hogy a magyar csapatnak szurkolhassanak egy pokémon-világversenyen.

Közben az Emberi Erőforrások Minisztériuma több száz virtuális pokémont utalt el szegényebb sorban élő gyermekeknek.

9 KOMMENT

  1. Taxisok tervezik több napra megbénítani Budapest közlekedését, mert nekik a pokémonok sem tetszenek, pláne, hogy egy újabb internetes baromság!
    Sok potenciális utast vonhat majd el a taxizástól, és adót sem fizet senki utánuk.

  2. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Köszönöm a Miniszterelnök Úrnak az újabb sportlétesítményt! Nagy örömömre szolgál, hogy a kisonokám olyan országban nőhet fel, ahol a párt és a kormány támogatja a sportot, hogy hazánk sportolói a legnagyobb világversenyeken is bizonyíthassák az illiberális társadalom fölényét! Én is szívesen elvinném a kisonokámat Felcsútra pokémon versenyt nézni, de sajnos nem telik rá a nyugdíjamból, az elmúlt nyolc év neokizsákmányoló nyugdíjpolitikája végett!

    #kösz #nagyöröm #onoka #támogatja #éljenazilliberalizmus #nemtelik #elmúltnyolcév

  3. Újra robbantani akar a magyar multimilliárdos — írja a Napihu. Tudomásunk szerint Vajna András Györgyről van szó, aki Györgynapon egyszer már megpróbált gyufafejjel töltött lyukas kulccsal durrantani luxusvillája kertjében, de nem sikerült neki, mert már elfelejtette hogyan kell és nem vette be a Cavintonját sem. Komornyikja jóvoltából immár két hete szorgalmasan szedi a Cavintont és a Nootropilt is, már emlékszik a lyukaskulcsos-gyufafejes módszerre, s így durrantással kívánja megünnepelni nemlétező házassági szerződése megkötésének 3. évfordulóját Timikével.

  4. Tegnap a Magyar Tudományos Akadémiai Nyelvtudományi Intézete hazug ember vs sánta kutya versenyt kívánt rendezni a Vérmezőn. A sánta kutyák azonban halálra martak egy hazug embert, s így a versenyt törölték, a vért pedig feltörölték.

  5. A Pokémon arénát bojkottálni fogja a törvénytisztelő országok közössége, mert doppingoltak az építői. A nemzetközi doppingellenes szervezet még a sakkozókat sem engedi versenyezni ezen a bűnös helyen. Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke korábban úgy nyilatkozott, hogy a vizsgálatok szerint az aréna építői ismeretlen összetételű, Magyarországon “kerítésszaggatónak” nevezett szert fogyasztottak az építés ideje alatt, napi rendszerességgel. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a nemzetközi doppingellenes szervezet elmehet az Anyjába. A szervezet további információkéréssel fordult a magyar miniszterhez, tájékoztatást kérve Anyja pontos helyéről és a javasolt teendőkről az odaérkezést követően.

  6. Helyreigazítás: nem is akarják lezárni a taxisok Budapestet a pokémonok miatt.
    Éjjenek a legális, hagyományos, személyszállító kisiparosok!
    Éjjen a dolgozó nép! Éjjen a kormány!