Az egyelőre rejtély, hogyan fértek el a négy kisrepülőben.

Budapest, 2016. július 17. A késõbbi második helyezett, az osztrák Hannes Arch repül a Duna felett a Red Bull Air Race Master Class kategóriájának versenynapján Budapesten 2016. július 17-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A Red Bull Air Race mezőnyében elvegyülve érkezett Budapestre az a négy repülő, amely összesen tizenhat menekültet csempészett az országba. A gépeket a menekültek maguk vezették, és azon túl, hogy túlélték, egyikük a pluszsúly ellenére tizenkettedik lett a versenyen.

A módszer nem újkeletű: az illegális bevándorlók egyre gyakrabban használják ki a tömeget és a felfordulást az egész fővárost megmozgató eseményeken.

A Budapest Pride Fesztivál alatt például egy egész kamionnyi afgán haladhatott át a fővároson, és senki sem gyanakodott rájuk, mert mind bőrtangát viseltek.

Tarlós István figyelmeztetett: a Főváros vezetése a jövőben nagyobb figyelmet szentel az ilyen eseményeknek, hogy ne fordulhasson elő például, hogy a Sziget Fesztiválon szomáliaiak egy csoportja Rihannának álcázza magát.

6 KOMMENT

  1. A hír hatására máris 12,67%-al megugrott a Nemzeti Rogánindex, Magyarország terrorfenyegetettségi mutatója. Miért pont ennek ne adna szárnyakat a Red Bull?
    Biztonság-mérnökezredes dandártábornok szerint a Nagy Októberi Népszavazásig szinte minden esemény az index hisztérikus emelkedését fogja okozni, akkor aztán egy nagy ejakulációban tör ki és beteríti egész Magyarországot a kielégültség.
    Hajrá magyarok, hajrá Magyarország!

    • Isten áldja Magyarországot és a Nagy Októberi Népszavazást! A migránsokkal együtt ideje lenne a Rebdult meg az összes többi cukros löttyöt is kitiltani az országból, amit az elmúlt nyolc év hazaáruló ámokfutása behozott! Szörnyű, hogy állandóan ezt isszák a fiatalok! Amikor én fiatal voltam, még nem voltak ilyen imperialista mérgek! Ha valaki megszomjazott, kiment a gémeskúthoz, és a szent magyar anyaföldből merített magának tiszta vizet! Akkor még az emberek szívében, lelkében is tisztaság volt, mert nem mérgezte meg őket a liberalizmus az ördögtől való italaival!

      #istenáldja #energiaitalfóbia #tilcsákki #elmúltnyolcév #hazaáruló #ezekamaifiatalok #régiszépidők #ördögtólvaló

  2. Eldőlt! A szent Gellért-hegyen, a szent Citadella helyére radarállomást és légvédelmi ágyúkat telepít a kormány, az illegális migráció minden szintű elhárítása céljából, a magyar emberek és állatvilág biztonságérzetének növelése érdekében.