Az eset kapcsán több kormányközeli újságíró magához nyúlt.

201607-uberligetValószínűleg a Balaton Soundra indultak, de útközben elvesztek azok a holland dubstep DJ-k, akiket városligeti favédésen kaptak a rendőröket lefújó biztonságiak. “Nem igazán tudjuk, hogy mi történt, de a biztonság kedvéért eltörtük egy-két ujjukat. Minek öltöztek kurvának, számíthattak volna rá” – nyilatkozta az esetről a biztonságiak főnöke, aki civil állásában a Kurva Lilák Baráti Kör főtitkára.

A DJ-ktől, akik egyébként egy ibizai tűzoltásról érkeztek, több fecskendőt, valamint egy dedikált Bud Spencer-fotót is elkoboztak a helyszínre időközben kiérkező taxisok, akik a biztonság kedvéért eltörtek egy-két alkatrészt az Ubernek vélt autón.

“Bazmeg mi a fasz van ebben az országban????” – kommentálta a hírt Twitter-csatornáján Deutsch Tamás, Rogán Antal sajtóirodája pedig közölte: a képviselőnek semmi köze az ügyhöz, és nem is találkozott senkivel, mert az csak Photoshop.

3 KOMMENT

  1. Valaki a kormányban is nagyon bebogyózhatott: a tűzszerészek temetésén katonazenekar húzza talpalávalót, de természetesen a családtagok is kérhetnek zeneszámokat! Még jó, hogy nem Ákos, Mága Zoltán és Lagzi Lajcsi lett kirendelve!

  2. Kiderült, hogy Tiborc István finanszírozta a török katonai puccsot, az ALX Magyar–Török Kft.-n keresztül. Suat Gökhan Karakust és Adnan Polat tizenegyes lövésekkel próbálta kivégezni a török kormányt, közel 4 milliárd forintért!

  3. Erdogan most nagyon megsértődött, hogy Törökben az adócsaló Uber már az ő állami tankjain furikázik. Bejelentette, hogy kiköltözik Németbe, összebatyuzik Mérkellel, házitolmácsként örökbefogadnak pár kurd árvát, és nyugodtan éldegélnek kis nyugdíjukból, amíg meg nem halnak.

    Áldás, békesség!