Az Uber kivonulásával megszűnt a konkurencia, jöhet az együttműködés a Magyar Postával.

201707-uber„Ideje volt már modernizálni a személyszállítást, nagyon örülünk, hogy ehhez minőségi partnereket találtunk, akik rendesen adóznak is” – nyilatkozta a tervekről Metál Zoltán, az Országos Taxis Szövetség elnöke. A jövőben a megállapodás alapján az utasok illetékbélyeggel ellátott borítékban feladott, kézzel írott levéllel rendelhetnek maguknak autót, amivel a Kormányablakok is jól járnak, hiszen náluk lehet majd beszerezni az 1000, 5000 és 10000 forintos bélyegeket. „Ez a jövő, a személyes kommunikáció, az egymáshoz közelebb kerülő emberek, a várakozás közbeni szórakozás közös varázsa” – mondta Metál.

A megállapodás hírére a taxisok közölték: egyhetes forgalomlassítással ünnepelnek, sőt, tetszőleges mobiltelefonnal rendelkező sofőröket meg is vernek. „A csóró parasztok, akiknek ez nem tetszik, járjanak busszal LOL” – nyilatkozta a hír kapcsán Tóth Gyula “Tufa”, a Bőrnyakú Taxisok Baráti Körének szóvivője.

15 KOMMENT

  1. A buszmegállókban egyre gyakrabban látni piknikező csoportokat, amelyek tagjai láthatóan életvitelszerűen tartózkodnak az eső és nap ellen védett bódékban.

    — Mit csinálnak maguk itt — kérdeztem egy ilyen társaságot.
    — Várjuk, hogy 65 évesek legyünk és ingyen utazhassunk — jött a válasz.
    — Vazze, akkor inkább vasútállomáson várjanak, onnét sokkal messzebbre juthatnak ingyen! — válaszoltam.

    Ez úgy meglepte őket, hogy egy időre még a tévénézést is abbahagyták.

  2. Mindemellett az Állami Taxivállalat (ÁLTAXI) központjában személyesen is igényelhető autó, de ez esetben az együtt szállítandó utasokat a kocsiparancsnokok vállogatják össze.

  3. A cikkhez illesztett képen látható a taxis társadalom véleménye?! Ok. Csoró paraszt vagyok. 🙂 Csak észrevételezném, hogy a busz sokkal biztonságosabb, olcsóbb és nem vernek át!! Ja, és nem tölt el SÁRGA irigység! 🙂

  4. Zseniális. Mégegy agyonkompenzált haszontalan, semmirekellő csürhe. Nincs elég ultránk, vagy mi, hogy a forintszeműek ilyet megengedhetnek maguknak?
    A csóró paraszt meg ugye én vagyok, aki a jattért könyörgök és verem át a népet…
    Oh nem, én tömegközlekedek, mert megfizethető, kényelmes és nem kell valami random kitudja melyik börtönből szökött taxis kocsijába behatolnom, aki talán mégcsak nem is magyar… Hajrá taxisok, nem kívánok nektek semmit. Se ételt, se levegőt.

  5. Az megvolt, hogy a NAV jogosan csípheti fülön a szomszédot adócsalásért, ha átjött kalákában besegíteni a garázsépítésbe, és utána elsumákolta az áfa befizetését? Vagy ha a szőlő szüretelésében segítettetek egymásnak önzetlenül, mindkettőtöket lekasztnizhatják adócsalásért?

    Az adófegyelem erősítése céljából a NAV álöregnéniket és művakokat állít üzembe augusztustól Budapesten. Aki átsegíti őket az úttesten és nem pergeti ki a túloldalon lesben álló adóellenőröknek a szociális segítőmunka után esedékes áfát, az megnézheti magát. Akár szedheti a sátorfáját és elhúzhat adólator országokba, ahol az Uber és a hasonszőrű bűnbandák szabadon ficánkolnak.

    “El lehet innen menni!” Ismerős? Nahátakkor…

    A köpködést kérjük mellőzni!

    • ide figyelj Papirkutya neked csak meg születni voltnehéz.. valószinú ha ilyeneket irkálsz te is ehhez a hiéna rabló bandához tartozol,,Nem baj jőn még kutyára jég,akarom mondani hiénákra jég.. Remélem érthető vagyok Papirkutyus legyen szép napod..Szebb Jövöt

  6. Inkabb buszozok vagy sétálok de soha TÖBBET taxi hál istennek van jo pár ismerősöm aki szint ugy ezen a véleményen van akik napi rendszerességgel használtak taxit eddig…

  7. Tisztelt Metál Zoltán Taxiselnök Úr!

    Gratulálok a Taxiselnök Úrnak az imperialista gyarmatosítók kiűzéséhez! A mai fiatalok még nem fogják fel, de a jövő történelemkönyvei Dugovics Titusszal, Hunyadi Jánossal, Zrínyi Miklóssal együtt fogják emlegetni a Taxiselnök Urat!

    #grat #imperialista #maifiatalok #történelmitett #megvédjükeurópát

  8. Hát aki kajázza ezt a rosszindulatból gyártott képet,meg a kamu szöveget,annak egészségére.Aki meg követi az eseményeket,az ismeri az eredetit,hisz még azt is felkapta a média 😀

  9. Most jöttem egy hete New York- ból,mert csóró paraszt vagyok…Ott elfért a két tàrsasàg egymàs mellett Uber Vs Taxi… Egy különbség volt csak,dolgoztak…Nem a telefont ba.. àk mint nàlunk a droszton..Ha pedig én vagyok a fizető,hagy döntsem el én kivel akarok utazni!

  10. Erdogan nagyon megsértődött, hogy Törökben az adócsaló Uber már az ő katonáinak a tankjain furikázik. Bejelentette, hogy kiköltözik Németbe, összebatyuzik Mérkellel, örökbefogadnak pár kurd árvát, és nyugodtan éldegélnek kis nyugdíjukból, amíg meg nem halnak.

    Yaşasın barış ve sevgi.