A polgármester elnézést kért a tévedésért.201607-kocsis

Kocsis Mátét következetes politikusnak ismertük meg, aki csak olyanokat buziz le, akik magukat is melegnek vallják, hétfő délelőtt azonban tévedett, és elhamarkodottan alkotott véleményt egy ismert vállalkozóról.

Később a Facebookon kért elnézést, idézzük: „Megtévesztett, hogy az illetőnek rózsaszín zoknija van, és szóba áll meleg vagy még inkább buzi emberekkel, ami, valljuk be, alapos ok lehet a gyanakvásra. Bevallom, mikor kiderült, hogy nem buzi, csak simán zsidó, nagy kő esett le a szívemről. Tévedni emberi dolog.” -írta.

3 KOMMENT

  1. Jaj Istenem, ez a négy lehetőség közül csak egy! Lehetne még lezsidózni egy buzit, lezsidózni egy zsidót és lebuzizni egy buzit. És ne feledkezzünk el a leszabadkőmérgesezésről sem!

  2. Az életszerűtlen hatótáv-adatok megnehezítik a villanyautók terjedését — írja a totál cár.

    Arra még nem gondoltak a specifikáció-írók, hogy egyszerűen átírják ezeket a szerencsétlen adatokat, hogy nagyobb 6ótávolságra terjedjenek a villanyautók?

    • Az a baj, hogy meghaladott ortodox módszerekkel írják a pecifikációt! Ha Orbán Viktor Miniszterelnök Úr nevezne ki villanyautóminisztert, akkor nem lenne ilyen pobléma!

      #meghaladott #ortodox #pecifikáció #pobléma