A pletykák ellenére nem az Olympique Marseille, nem a Benfica és nem a Bologna lesz a következő állomás a fiatal középpályás életében.

201606-mezokovesdSokan találgattak eddig, de nem akartam választani, amíg meg nem kapom a legjobb ajánlatot. Az Eb után maga Tállai András államtitkár úr keresett meg telefonon és meggyőzött” – nyilatkozta a 21 évesen is klasszis teljesítményt nyújtó labdarúgó.

A hátvéd kiemelte a felkészült szakmai stábot, a gyönyörű az új stadiont mint érveket, valamint az sem utolsó fegyvertény, hogy: „a Bandi (Tállai András – a szerk.) az adóbevallásomat is megcsinálja” – tette hozzá.

Az adásvétel hírére több magyar klubcsapat is a válogatottból erősödne meg: Kleinheislert a Paks csapatával hozták hírbe, Szalai pedig a belga fenomén, Fellaini csapattársa lehet a szintén NB I-újonc Gyirmótban.

4 KOMMENT

  1. Az angolok szerint ha zuhog az eső, akkor úgy esik, mint macska/kutya. Azaz mintha macskából, kutyából öntenék.

    De hogy néz ki egy esőmacska? Az esőkutyákkal rendben vagyok, azokat megénekelte pl. Tom Waits és megírta Dejan Stojiljković. De milyen az esőmacska? Mindig a talpára esik? Nyávog a zivatar? Karmol a zápor?