Megszeretted a focit a magyar csapat miatt? Ultra akarsz lenni? Segítünk!

ultrak-5

1Növessz olyan izmokat, amikkel jól nézel ki félmeztelenül a lelátókon, és amikkel szabadidődben meg tudod akadályozni, hogy Nyakó István népszavazási kérdést adjon le a vasárnapi zárvatartásról.

2Az ellenfél csapata és szurkolói mind cigányok. Kivéve a románokat, mert azok románok és cigányok. Plusz zsidók.

3Mindenki más szimplán buzi.

4Aki nem szurkol, az is buzi. Szurkolni csak buzizva szabad, mert aki nem buzizik, az is buzi.

5Politikai nézeteidet mindenképpen a meccs közben kell kifejtened, de semmiképpen se az oktatás helyzetével fogalalkozz, hanem minimum Trianonnal, vagy a buzikkal.

6Használj minél több pirotechnikai eszközt. Ha ilyesmi nincs kéznél, gyújtsd meg a faszodat. Na jó, hanggránát is oké, de csak akkor, ha eldobod a pályáig.

7Aki nácinak mer nevezni, azt egy az arcára mért karlendítéssel győzd meg ennek ellenkezőjéről.

8Legyél büszke magyarságodra! Ezt egy fekete alapon fehér betűs pólóval, és önmagad a büdös románoktól való verbális és mozgásbeli megkülönböztetésével tudod legjobban kifejezni.

9Amúgy alapvetően mindenki az ellenfeled: az ellenfél, az ellenfél “szurkolói”, a biztonsági őr, a BKV-ellenőr, Soros György, a buzik, a kuka, a betonoszlop.

10Ahogy a csapat, te is a hazádat képviseled. Ezért kell betörni minél több kirakatot és megrongálni minél több metrókocsit. Kiabálni a pálya felé bárki tud, meg ugrálni, az nem elég. Hát nehogymár, érted.

4 KOMMENT