500 ezer taposóaknát vesz a határőrség Laosztól

6
4,757

„Üzenjük Brüsszelnek, erre még egy migráns vakond sem jön át!” – szerepelt a szlogen az első Hermetikus Határvédelmi Konferencia molinóján.

akna hatar
Kapunk hozzájuk eredeti figyelmeztető táblákat is

A déli határzár teljes megerősítéséről szóló konferencián elhangzottak szerint az emberi élet megkímélését szem előtt tartó, úgynevezett „gyöngéden-lágy” taposóaknákat vásárol hazánk a Laoszi Köztársaságtól.

Bemelegítésnek rendeltünk 500 ezer darabot. Ezeket mezőgazdasági repülőkről szórjuk a határra, tudják, mint a szúnyogirtásnál. Ezek az emberi életre nem veszélyes aknák, csak a végtagokat robbantják le, de azokból mind a négyet. De kérem így is lehet teljes életet élni. Gondoljanak csak arra a sok vidám végtag nélküli emberre az interneten, akik még egy rakás pénzt is keresnek turnézással” – mondta Vizessy László, a IV. Magyar Hadsereg ezredese.

A Laoszi Népköztársaság részéről Patraphu Tharszat tartott élő termékbemutatót egy tucat rendszerellenes felkelő szereplésével.

Szólj hozzá!

6 hozzászólás : "500 ezer taposóaknát vesz a határőrség Laosztól"


Rendezés:   legújabb | legrégebbi | legnépszerűbb
tobias2
Tag
tobias2
7 hónapja 29 napja

A konferencián bemutatták a leggyengédebben leglágyabb aknát, amely semmi kárt sem okoz senkiben, ha nem piszkálják és nem lépnek rá. Sajnos ismételten piszkálták és rá is léptek. A konferenciatermet EU támogatással építik újjá.

kittrabi
Tag
kittrabi
7 hónapja 29 napja

Ebből magyar demográfiai katasztrófa lesz, meglássátok ámberek!
Merhogy, nemzeti hagyományaink szerint, legalább a felét ennek is ellopják és hazaviszik, védeni a kiskertet meg a baromfi állományt. Tovább nem vezetem le, mert nem vagyok rasszista.

tobias2
Tag
tobias2
7 hónapja 28 napja

A károsanyag-kibocsátási botrányáról hírhedtté vált VV (Való Világ) cigányhajtású autók gyártására kíván átállni. Az 1, 2 és 3 cigányos változatban a hajtóerőt beépített cigányok szolgáltatják, akik környezetbarát égéstermékeiket főként az autópálya-pihenők klozettjeiben bocsátják ki, a levegőbe csak kevés égésterméket juttatnak, de azt is illatosítják figyelemfelhívási célból. A cég az EU keleti tagországaiban bőségesen rendelkezésre álló erőforrás használatával a közel-keleti importfüggőséget is teljesen megszünteti.

Hosentroger ohne Hosen
Tag
Hosentroger ohne Hosen
7 hónapja 29 napja
Rock and Troll
Tag
Rock and Troll
7 hónapja 28 napja

Éljen a Pyongyangi konferencia!

tobias2
Tag
tobias2
7 hónapja 27 napja

Mérges hal tűnt fel a Földközi-tengerben, Marszej partjainál. Jellegzetes dühöngése miatt C. Ronaldónak nevezték el.

wpDiscuz