Orosz ultrák vertek Apple-rajongókat a Fejlesztői Világkonferencián

8
3,713

Az MMA-harcosok és kidobók szervezetten érkezhettek San Franciscóba, az orosz sajtó szerint az Apple mérnökei provokálták ki az összetűzéseket.  

201606-genius

66 rajongó és szakújságíró, 32 fejlesztőmérnök, 13 programozó és 2 cateringes is megsérült a WWDC 2016-on, miután az orosz ultrák lerohanták az Apple sajtótájékoztatóját. A viperákkal és baseball-ütőkkel felszerelt támadók a szemtanúk szerint összehangoltan mozogtak, és nem felejtették el eltenni az útjukba kerülő, drágábbnak tűnő technikai eszközöket sem.

„Hülye buzeráns szemüvegesek, most végre megmutatjuk a világnak, hogy az oroszok a legintelligensebb, legfejlettebb, legkulturalizáltabb, legjobbabb nemzet a Európában!” – nyilatkozta vöröslő fejjel ordítva egy orosz huligán.

Kidoboltatik

Az orosz sajtó egyébként a történtekért az Apple mérnökeit tette felelőssé, állításuk szerint a cég az orosz almatermelést próbálta kifigurázni a hiányos almás logóval, ráadásul az iPhone elnevezést szerintük Putyin találta ki, és mindeddig nem kapta meg az érte járó készpénzt.

8 KOMMENT

 1. Tisztelt Putyin Elnök Úr!

  Gratulálok az Elnök Úrnak a sikeres akcióhoz! Ideje volt móresre tanítani a neodekadens vadnyugati imperialistákat! Szörnyű, hogy ezekben a kis taknyosokban mennyire nincs semmi tisztelet! Nekem ennyi idős koromban eszembe se jutott volna kifigurázni az orosz almatermelést, vittek is volna Szibériába azonnal! Ezeket a kígyóvállú suhancokat is oda kéne vinni, hadd tanuljanak meg napi egy darab orosz almából jóllakni, akkor mindjárt jobban ízlene nekik!

  #grat #ezekamaifiatalok #régiszépidők #gulág #kígyóvállú #dögöljenekéhen

 2. http://hvg.hu/kultura/20160613_Lazar_Janos_Hircsarda_miniszteri_biztos_limes_Magyar_Caligula#

  Tisztelt Visy Zsolt A Római Birodalom határai – A dunai limes magyarországi szakasza elnevezésű világörökségi várományos helyszínnek a Világ­örökség Jegyzékébe történő jelölésével összefüggő teendők ellátásáért, valamint a Hajógyári-szigeten fekvő helytartói palotának a magyarországi limes egyik legjelentősebb elemének bemutatásával összefüggő feladatok koordinációjáért felelős miniszteri biztos Professzor Úr!

  Gratulálok A Római Birodalom határai – A dunai limes magyarországi szakasza elnevezésű világörökségi várományos helyszínnek a Világ­örökség Jegyzékébe történő jelölésével összefüggő teendők ellátásáért, valamint a Hajógyári-szigeten fekvő helytartói palotának a magyarországi limes egyik legjelentősebb elemének bemutatásával összefüggő feladatok koordinációjáért felelős miniszteri biztos Professzor Úrnak a kinevezéshez! Büszkeséggel tölt el, hogy az Európai Unió mellett immár a Római Birodalom határait is mi védjük meg! Kívánok A Római Birodalom határai – A dunai limes magyarországi szakasza elnevezésű világörökségi várományos helyszínnek a Világ­örökség Jegyzékébe történő jelölésével összefüggő teendők ellátásáért, valamint a Hajógyári-szigeten fekvő helytartói palotának a magyarországi limes egyik legjelentősebb elemének bemutatásával összefüggő feladatok koordinációjáért felelős miniszteri biztos Professzor Úrnak erőt, egészséget, lelkierőt a világtörténelmi jelentőségű feladathoz!

  #grat #büszkeség #megvédjük #erőtegészséget

  • A római történelem ismétli önmagát! Volt egy római császár, akit Caligulának hívtak! Caligula csizmácskát jelent magyarul. Volt egy magyar vezető, akit akár kapcácskának is hívhatnánk!
   Caligula iskolázott, tanult ifjú volt, bár ő nem Soros György pénzén tanult Oxfordban.
   Caligulának is megvolt a kétharmada a Szenátusban!
   Caligula is minden állami pénzt elvert építkezésekre, bár ő nem focistadionokat épített, hanem inkább hidat a baiei öböl fölé! Caligula a lovát nevezte ki a Szenátusba, Incitatust, amely ellentétben Farka Flórián miniszteri biztossal, nem húsz év alatt járta ki az általános iskolát. A népet többféle adó fizetésére kötelezte, a katonák pedig gyakran nem kaptak zsoldot.Mások vagyonát elszedte; az illetők még örülhettek, ha életben maradhattak.
   Caligula örültségéhez méltán passzol egy mai pszichiátriai ápolt!

   • A Római Birodalom határai – A dunai limes magyarországi szakasza elnevezésű világörökségi várományos helyszínnek a Világ­örökség Jegyzékébe történő jelölésével összefüggő teendők ellátásáért, valamint a Hajógyári-szigeten fekvő helytartói palotának a magyarországi limes egyik legjelentősebb elemének bemutatásával összefüggő feladatok koordinációjáért felelős miniszteri biztos is kinevezésre került….

 3. Magyar kriminálpszichológusok, dr. Bokondi vezetésével, megfejtették az amúgy tök békés orosz szurkolók titkát. A CIA teszteli náluk a hónalj dezodorba kevert, vadító feromonokat kipárologtató hadászati anyagokat. A képen is látható, hogy beleszagolva a hónaljába, elborul a zagya a futballrajongó malagyecnek.