“Nagyon fartúró, ahogy bénáznak, imádom!” – egy tourettes-i kisiskolást kérdeztünk a magyar csapat edzéséről

4
3,856

A magyar futballválogatott csütörtök délután nyilvános edzést tartott a franciaországi Tourettes-ben, a francia kisvárosban, amiről az ismert káromkódós-tikkelős betegség is a nevét kapta.

201606-gerapirit

A dolog nem véletlen, mivel a városka általános iskoláiban a pornolize.com-ról tanulnak meg a gyerekek olvasni. A tréninget körülbelül kétszáz helyi is meglátogatta, mi pedig a haramdikos François-t kérdeztük, hogy hogy tetszett neki a magyar válogatott edzése.

Kidoboltatik

HírCsárda: François, ki a kedvenced a magyar csapatból?

François: Egyértelműen az a puhapöcsű Szalai meg a szájbakúrt Juhász Roli voltak a legtaknyoncsúszóbbak az egész tripperbűzös magyar csapatban.

HírCsárda: Úgy hallottam, hogy te is focizol. Milyen poszton játszol?

François: Kapus vagyok. De nem olyan folyósfasz, mint a Király “sünbaszó” Gábor a románmintás mackójában. Nagyon tesztett, ahogy védett!

HírCsárda: És mit gondolsz, van esélye megnyerni az eb-t a magyar csapatnak?

François: Én mondjuk a fókafosban hempergő Izlandnak drukkolok, hogy nőne mammutfenyő az ánuszukban. De azért a gecishányadék magyarok is győzhetnek, feltéve, hogy mindenki másnak lepra szakítja le a lábát még a nyitómeccs előtt. Fos!

4 KOMMENT

  1. A görögök a nagy téli zimankóban kivágták az energiahordozó nimfákat, s így a görög szatírok most kénytelenek tölgyfákat molesztálni. A görög televízió is kurtafarkú programokat sugároz az energiatakarékosság végett: a Sesame Street című ősrégi program rövidített változatát Szezám utcica címmel adja.