A szövetségi kapitány a kíméletlen szerelései és a vastag arcbőre miatt viszi el Orbán Viktor sajtósát Franciaországba.

20160531-havasi

„A megsérült Elek Ákos helyett a miniszterelnök sajtósa, Havasi Bertalan került be a magyar válogatottba, ahol védekező középpályásként számítanak majd rá” – jelentette be általános meglepetésre Bernd Storck az MLSZ sajtótájékoztatóján. Storck szerint Havasi különösen a test-test elleni küzdelemben jó, az arcbőre pedig olyan vastag, hogy ha közvetlen közelről fejbelövik, akkor is távol tudja tartani a kaputól a labdát.

Ráadásul, indokolt a szövetségi kapitány, Havasi az esetlegesen elvesztett meccsek utáni nyilatkozatokban is meg tudja védeni a mundér becsületét, hiszen „aki Orbán vagyonnyilatkozatát és Habony Árpádot is ki tudja magyarázni, az akár egy többgólós vereséget is be tud állítani győzelemként”.

Storck arra is kitért, hogy majdnem az utazó keret tagja lett Szijjártó Péter is, de sajnos nem tudták kipiszkálni az oroszok seggéből.

 

6 KOMMENT

  1. Nem csodálkoznék, ha emiatt a cikk miatt a Hírcsárdát is kitiltanák a Parlamentből, Felcsútról, hovatovább egész Fejér megyéből.
    Most, mikor óriási sportdiplomáciai sikerünk eredményeként, több csapatos lett az EB, mint ahány ország van Európában, és sikerült kiharcolni a kijutást végre, akkor ez itt az EB lázban égő magyar futball… izé.. láblabdanemzet arcul csapása.
    A hülye is láttya, hogy ez itt egy Soros fűtötte diverzáns demoralizáció kísérlet, a sosem látott nemzeti egység megvalósulása ellen. Pfuj!
    Doktor Havasi Bertalan a mi fiúnk, a CEU és Kémbridzs háromszoros Lenin díjas kiváló tanulója, de már megtért.

  2. Terrorista sakkozók doppingolt labdák becsempészésével készülnek a Foci EB 2016 kisiklatására! Terveik szerint a doppingvizsgálaton megbuktatják az egész EB-t, ami miatt forradalom söpör végig Európán, amelyben végül győz a fejbensakk, amit tábla és bábuk nélkül már ősidők óta játszanak a vakok és gyengénlátók! A következő évtizedben a fejbensakkot bevezetik az olimpián is, amelyet mindenki fejben játszhat. Szükségtelenné válik a tömegbanzáj és a rendező országot anyagilag lenullázó mellékolimpia, amelyben a fő versenyszám a lenyúlás!

    • Veszélyes sport a fejben sakk, mert a játék során leütött figurák távozásuk során agyi érelzáródást okozhatnak, már akinek persze van ilyen szerve és még nem fejlődött vissza az evolúciós világtrendnek megfelelően.

    • A mellékolimpia lenyúlás versenyszámáért több ország is békemenetet szervez. A munkavállalók kiáltványa szerint: ragaszkodnak a vezetők szabad lopás jogáért.