A Petőfi rádió nevét viselő zenei díjátadón több kategóriában is a pécsi zenekar az esélyes: a Wellhello-különdíjat pedig valószínűleg Fluor Tomi kapja majd.

201605-AKOSDIJ

A díjátadón Ákos és Felcser Máté Halott Pénz-dalokat énekel majd – mondta el a szervező Wellhello, de a zenei programok mellett azt is megnézhetjük, ahogy Fluor Tomi Halott Pénz Dáviddal fényképezkedik. Felcser zenekara egyébként komoly esélyesnek számít minden kategóriában: a Punnany Massifé lehet az Év legákosabb dala, ő maga lehet az Év férfi Ákosa, de a szakma titkos esélyesnek tartja őket az Év Ákos-tagú együttese kategóriában is. A gálán egy közönségdíjat is átadnak, az Est Ákosa díj jelöltjeire a Punnany Massif- és a Halott Pénz zenekarok tagjai szavazhatnak majd. Az este fénypontjaként pedig Kovács Ákos átadja saját magának a Kovács Ákos Életműdíjat.

„Szomorúnak tartom, amikor valaki olyan versenyt szervez, amin csak a barátai vesznek részt és ők is nyernek.” – nyilatkozta a díjjal kapcsolatban az indexes Sajó Dávid egy Puma Danger és egy Dope Calypso-koncert közötti szünetben.

51 KOMMENT

  1. Tadzsik mérnökök feltalálták a szinte abszolút tisztaságú energiát! Negatív ellenállást kötöttek egy hálózatra, amelynek előzetesen levágták az összes vezetékét, kiásták az összes távvezeték-oszlopát és másodnyersanyagként eladták Üzbegisztánnak az összes segédberendezését, és a hálózaton folyni kezdett az áram! Japán mérnökök ellenőrző mérései szerint az áram 99,999% (ötkilences) tisztaságú volt! Vagy amper.

  2. 5 csillagos szálloda komplexum épül Felcsúton, hogy a kisvasút által szállított tömegeket el tudják szállásolni! A csillagokra nem kell költeni, a fészer tetején keresztül jól látszanak, ha nem borult az ég!

  3. Demcsák Zsuzsa olimpikon lett, hogy Audi szponzor autót kaphasson. Rektori kinevezése egyelőre még fénymásoló papír hiány miatt pár napos csúszásban van, de ha visszaváltóssá teszik a viszkis és konyakos üveget, akkor még saját egyetemet is kaphat….

  4. Nagyon el vannak rugaszkodva itt a hozzászólások az adott témától!
    Mondhatni, már szinte sztochasztikus kakofónia tört ki a komment szekcióban.
    Kész anarchia!
    Szankcionálás nélkül nehéz lesz ezt itt mederben tartani a véleménynyilvánítás szabadságon vagytok, vagy mi a fasz van?

  5. Régen rossz, amikor félhülyékkel kell dolgoznia egy miniszterelnöknek! Orbán Viktor válságértekezletet hívott össze, hogy a Magyarország jól teljesít gazdaságát ne a zuhanás jellemezze. Gazdaságélénkítő programokat vár munkatársaitól, akik ezt félreértették, és riasztópisztollyal és sós puskával gazdagokat élénkítő akciót hajtottak végre!
    Egyedül Andy Vajna tudott némi reményt adni, amikor bejelentette, hogy a TV2 büféjében, ezentúl vízhajtót tesznek az italokba és hashajtót a szendvicsekbe, hogy a vécésnéni által generált bevételt megduplázzák! Ennek az üzleti tervnek a kidolgozására 1,2 milliárd forint hitelt vett fel működő tőkeként!

  6. A debreceni Magyar tudósok már el is nevezték az általuk feltalált ötödik alapvető természeti kölcsönhatást, doktor Mocsai Lajos erőnek.
    Hajrá magyarok! Énekeljük el a himnuszot!

  7. Szeptembertől elfogy a tej az iskolatej programhoz! Helyette lesz iskolapálinka és iskolabor Mészáros Lőrinc gazdaságából! Az intézkedés a mindennapos éneklés és a tornaórák programhoz kapcsolódva jött létre!

  8. Nagy megtiszteltetés érte a magyar népet! A Ku Klux Klán Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak ítélte az idei Jim Crow díjat, amellyel a rasszizmus és a xenofóbia terjesztésében elért kiemelkedő érdemeket ismerik el. Most már igazán befoghatja a pofáját a hazaáruló liberális ellenzék, akik szerint külföldön nem szeretik a Miniszterelnök Urat, lám, most is micsoda rangos nemzetközi elismerésben részesült! Ezek után mondják, hogy nem érdemli meg a Miniszterelnök Úr, hogy a Palotába költözzön! Kívánok a Miniszterelnök Úrnak erőt, egészséget, jó költözést, és még sok hasonló, nemzetünk dicsőségére váló díjat!

    #megtiszteltetés #rasszizmus #xenofóbia #pofabe #éljenakirály #erőtegészséget #csakígytovább

    • Tisztelt Miniszterelnök Úr, Kedves Ünnepelt!

      A hálával teli magyar nép nevében kívánok nagyon boldog születésnapot a Miniszterelnök Úrnak! Nagy ünnep ez nemzetünknek, sőt az egész Európai Uniónak és a nagy világnak is, hiszen egyre több helyen ismerik fel és ismerik el a Miniszterelnök Úr forradalmi új politikájának világmegváltó jelentőségét. Ahol még a liberális ortodoxia igája alatt senyvednek a kizsákmányolt polgárok, ott is rettegnek már a kapitalista elnyomók, mert egyre többen vetik vigyázó szemeiket Felcsútra, és egyre többen követelik a bölcs nagy tanítómester, Orbán Viktor illiberális eszméinek a megvalósítását! Zürich, Monaco, Malibu és Dubai nyomornegyedeiben már futótűzként terjed a híre, hogy Magyarországon a nép fia csökkenti a rezsit, stadionokat és kisvasutakat épít, dohányboltokat nyit, és nemzeti bankban tartja az emberek pénzét, amely nemzeti alapítványokat hoz létre, nem pedig külföldi bankokban, ahonnan a külföldi bankárok kiviszik külföldre!

      A Miniszterelnök Úrnak köszönhetjük, hogy az imperialista popaganda helyett már illiberális nemzeti híreket hallgathatunk, hogy egyre több rádióadó és tévécsatorna lép a közszolgálatiság útjára! A Miniszterelnök Úrnak köszönhetjük, hogy idén tavasszal nemcsak a virágok, hanem a boltok is újra kinyitottak, hogy nemcsak a kertek virágoznak, hanem az ország is jobban teljesít! A Miniszterelnök Úrnak köszönhetjük, hogy nemzetünk túlélte a viharokat és az árvizeket, amik az imperialista Nyugat felől támadtak hazánkra!

      Kívánok a Miniszterelnök Úrnak ezen a világraszóló ünnepnapon erőt, egészséget, további sok sikert az illiberalizmus építéséhez!

      #boldogot #nagyünnep #világmegváltó #kizsákmányol #felcsút #illiberális #rezsicsökkentés #fújkülföld #fújbankárok #popaganda #közszolgálati #jobbanteljesít #támad #világraszóló #erőtegészséget

      • Könnybelábattan derékig ettől a lantozástól, Te igaz hű ilbárd, Te!
        Miért nem kutattyák a te teheccségedet a tévében, főműsoridőben?
        Na majd eccer csak felfedez Endrew, csinál belőled Xorbántroll vetélkedő fesztivált.
        A legszebb, a csuccspont, mikor fútótűzként terjed a read more, na attól ömlik a magyar mag, árad az orrgazmus.
        A nép nevében biztosítalak a gratulálásomról, annyira hiánypótoltál.
        Ezek itt már seholsincsenek.