A focis párhuzam után újabb érdekes kijelentést tett Kósa Lajos, a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője.

kosa patkany

“Egyértelműen kiforgatták a szavaimat! Természetesen nem úgy értettem, hogy helyén való lenne a szexuális erőszak, csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy az élportolók különleges bánásmódot érdemelnek, mivel az egész nemzetet képviselik a versenyeken. Ezért, például, szerintem azzal sincs semmi baj, ha valakit egy sportolóval megcsal a felesége. Még akkor sem, ha az a másik sportoló egy nő. Amit persze nem úgy értek, hogy nincs vele semmi baj, csak az ilyen nyilatkozatokban néha elveszti az egyén a normális jellegét, ami persze nem így van” – érvelt Kósa, úgy gondoljuk.

10 KOMMENT

  1. Képzett, igazán pszichopata kommentelő (444.hu) azzal kezdi: első, bazdmeg!
    Aztán, ha a cikket olvasván, természetellenesen véleménye támad, azt is közzéteszi a barom:
    Doktor Kósa, minden frakciók esze, nemzeti konzultációt, esetleg népszavazást indíthatna, hogy a 2024-es buka…izé, budapesti olimpiára felvegyék a sportágak közé a nemi erőszakot, férfi, női, vegyes páros és csapat számokban, na persze szinkron változatban is.
    Hajrá magyarok, hajrá Magyarország!

  2. Ez nem túl ízléses kedves Hírcsárda. Még nem volt példa rá, hogy ne röhögtem volna könnyesre magam azon amit írtok, de ezen elmosolyodni sem tudtam. És nem azért, mert Kósa fan vagyok, és nem azért mert nem szeretném a Holdra kilőni azért, amit mondott 😉

  3. Nem tudom mit szólna hozzá, ha a felesége egy élsportolóval csalná???? Ilyen marhaságot, kijelentést még nem hallottam egy normális ember szájából.!!!!!

  4. Hát ez a pasi nem süllyed szégyenébe a föld alá, és ez képviselő, kik voltak akik ezt megválasztották, azok is ugyanilyenek és mindenki mindenkit erőszakoljon meg és csalja meg a párját, hét őt kéne hátulról megerőszakolni, de lehet hogy ő is ott a buzik képén, ahol a többi hires képviselő